DOLAR 32,487
EURO 34,5693
ALTIN 2480,138
BIST 9552,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sanacryl ürünleri UNICERA’nın yıldızı oldu

    Sanacryl ürünleri UNICERA’nın yıldızı oldu
    14.03.2020
    A+
    A-

    Hayal gücünün sınırlarını zorlayan ve klasik banyo algısını değiştiren ürünleriyle CNR Expo’daki UNICERA fuarına katılan Sanacryl, dünyanın en büyük seramik, banyo ve mutfak fuarının yıldızı oldu. 1960’ların sanatsal tasarımlarından günümüzün sade ve işlevsel çizgilerine kadar, 300’e yakın rengarenk banyo küveti, jakuzi ve duş ekipmanlarını tüketicilerin beğenisine sunan Sanacryl’in banyoları kısa kullanım alanı olmaktan çıkran ürünleri, özellikle yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. İlgiden memnun olduklarını belirten SANACRYL Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Akbulut, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrupa ülkelerinden birçok yatırımcı ile ön sözleşme yaptıklarını ifade etti.

    Dünyanın en büyük 2 fuarından biri olan UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, özellikle iş insanlarının yoğun katılımıyla dördüncü gününe girdi. Banyo ürünleri ve seramik işleme teknolojileri, başta olmak üzere pek çok ürün grubunun bir arada sergilendiği UNICERA’da, banyolarda ezber bozan sektörün en köklü firması Sanacryl’in birbirinden renkli ve özel tasarım ürünleri yerli ve yabancı katılımcıların ilgisi odağı oldu. 50 yıla yakın süredir, en özel ürünleri tüketicilerin beğenisine sunan Sanacryl, banyo küvetleri, duş tekneleri, havuzlar, jakuziler, outdoor / indoor SPA sistemleri, kompakt kabinler, dikey duş sistemleri, solid duş zeminleri ve lavabolardan oluşan 300’den fazla çeşit ürünü, renk ve tasarım açısından yeniden yorumluyor. 1960’ların sanatsal küvet tasarımlarının yanı sıra günümüzün işlevsel ve sade çizgilerini de kullanan Sanacryl, tasarımlarıyla zaman yolculuğuna çıkarıyor.

    YERLİ VE YABANCI BİRÇOK GİRİŞİMCİ İLE BAYİLİK İÇİN ÖN SÖZLEŞME İMZALANDI

    Gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Sanacryl Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Akbulut, fuarın birçok olumsuzluğa rağmen verimli geçtiğinin altını çizdi. Sabri Akbulut fuarla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Sanacryl olarak birbirinden farklı, banyoları yaşam ve dinlenme alanına dönüştüren ürünleri fuarda sergileyen, önemli üretici firmalardan biriyiz. Tasarımda ve malzeme kalitesinde yarattığımız fark, yerli ve yabancı birçok katılımcının dikkatini çekiyor. Ürünlerimizde kullandığımız akriliği kendimiz üretiyoruz. Kullandığımız bu malzeme insan sağlığına zarar vermeyen, temizliği kolay ve uzun ömürlü bir ürünü ortaya çıkarıyor. Bu kaliteyi sanatsal tasarımla birleştirdiğimiz için fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından biri olmayı başardık. Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrupa ülkelerinden iş insanlarıyla bayilik görüşmeleri gerçekleştirdik. Halihazırda dünyanın 35 ülkesine ihracat yapıyoruz. Fuarda gerçekleştirdiğimiz işbirlikleri ile bu rakamı daha yukarılara çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca Türkiye’de bayilerimizin olmadığı şehirlerden gelen yatırımcılarla da görüşüyoruz. Yurt içinde de önemli iş birliklerine imza attık.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.