DOLAR 32,5944
EURO 34,7889
ALTIN 2496,318
BIST 9453,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sanatçı Seda Üren’e doğum günü sürprizi

    Sanatçı Seda Üren’e doğum günü sürprizi
    29.12.2017
    A+
    A-
    Nişantaşı’nda açtığı mağaza ile iş dünyasına adım atan ünlü şarkıcı Seda Üren, yeni yaşına sürpriz bir parti ile girdi.
    Eşi Ercüment Nefesoğlu tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü partisi dolayısıyla duygu dolu anlar yaşadı. Ünlü sanatçının eşi tarafından Deniz Event’e hazırlatılan özel dekoru ve doğum günü pastasını görünce gözleri dolan Üren, eşi tarafından öpücüklere boğuldu.
    Basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak 35 yaşına girdiğini ve böylesine güzel bir sürprizle karşılaştığı için son derece mutlu olduğunu dile getiren çiçeği burnunda iş kadını Seda Üren, ”Eşimin sürprizlerine alışığım ancak bu seferki çok başka oldu. Şuan kendimi prensesler gibi hissediyorum. Çekinmeden söyleyeceğim 35 yaşına girdim. Rabb’ime çok şükür ediyorum.” dedikten sonra eşi ile birlikte objektiflere poz verdi. Fotoğraf çekimi sırasında da Seda Üren’i öpücüklere boğan Ercüment Nefesoğlu ”Dünyanın en tatlı varlıkları olan evlatlarımın annesine ne yapsam azdır. İnşallah bu ömrü hep birlikte, neşe ve saadet ile geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.