DOLAR 32,519
EURO 34,8208
ALTIN 2476,142
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sarar 2017/18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu geceyi gündüze çeviriyor

    Sarar 2017/18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu geceyi gündüze çeviriyor
    10.11.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVm -1 Çarşı Katı’nda bulunan Sarar 2017/2018 Sonbahar-Kış koleksiyonu çekimleri, gece-gündüz ayrımını ortadan kaldırarak gecede gündüz şıklığını tasvir ediyor. Ünlü fotoğrafçı Emre Ünal’ın gerçekleştirdiği Sonbahar-Kış sezonu çekimlerinde Ünal’a ünlü modeller; Zo Nowak ve Gaspard Meiner eşlik ediyor.

    2017-2018 Sonbahar-Kış koleksiyonuyla geceyi gündüze çeviren Sarar, yeni sezonda karanlığın gizemini günyüzünün büyüleyici parlaklığıyla birleştirerek göz kamaştırıyor. Koyu lacivert ve mavi tonlarını, parlak dolunay etkisine bürüyen Sarar’ın yeni koleksiyonu, karanlık katmanlı, nüanslı renkleri siyah kadar baskın ve güçlü yansıtan tavrıyla şık giyim anlayışının sınırlarını zorluyor.

    Koleksiyon, gece ve gündüz arasındaki farklılıkları görmezden gelerek gece ile gündüzün göz kamaştıran uyumunu bir bütün halinde sunuyor. Gecenin merak uyandıran gizemi, koleksiyondaki parçalara çekici bir hava katıyor. Yeni sezonun tüm detayları erkek ile kadın, gece ile gündüz kadar mükemmel yaratılmış döngünün somut halini sergiliyor.

    Gece ve gündüzün yoğun temposuna şıklığından ödün vermeden ayak uyduran , dinamik, kabına sığmayan, kaliteli giyinmeyi tercih eden kadın ve erkekler kendilerine özgü karakteristik bir duruşa bürünüyor.

    Geceden; kararmış mücevher, gece gölgesi, paslı kırmızı, körelmiş mavi ve yeşil, mürekkep, kömürleşmiş petrol renklerini; gün ışığından canlı kırmızı, mavi, neon yeşil, beton gri, taş, canlı mor ve kahve tonlarını alarak alacakaranlık ile kentsel yaşamın çok yönlü hikayesini gözler önüne seriyor.

    Sezon trendlerinde gündüz ve gece kıyafetleri harmanlanarak; gece kıyafetlerindeki unsurlar gündüz giysilerine geçiş yaparak sıradışı lüksün zarif ve sofistike öyküsünü yansıtıyor. Bu harman yün ve pamuk ağırlıklı, hafif düzensiz çizgiler, ışık efektleri, ultraviolet görünümünde yün kumaşlar, mat renkler, pikseli kırılmış ve yönlü yapılar, ince çizgiler, derin dokulu kumaşlarla terzilik klasikleri yaşatılıyor.

    Gündüz rahat kesim kıyafetler işlevsellikle gece için şıklaşıyor. İtalyan siluetinden ilham alınmış yeni slim kalıplar, fermuar detaylı klasik ceketler, retro hissi veren kruvaze kapama ve sivri yaka, iki boyutlu ekoseli takım elbiseler, rustic tuvitler, dokulu iplikler ve minimal ayrıntılar klasik parçaların altını çiziyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.