DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Saray, Avrasya Fuarı’nda inşaat sektörünün hizmetine sunduğu üç yeni ürününü tanıtacak

    Saray, Avrasya Fuarı’nda inşaat sektörünün hizmetine sunduğu üç yeni ürününü tanıtacak
    26.02.2018
    A+
    A-

    Saray Alüminyum, yeni ürünleri SARAYROLL Panjur ve Kepenk Sistemleri, Motorlu Giyotin Pencere ve Küpeşte Sistemi ve Korkuluk Sistemlerini, 7-10 Mart 2018 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek Avrasya Pencere Fuarı’nda ilk kez sergileyecek.

    Saray Alüminyum, 19. Uluslararası Kapı, Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri Fuarı’nda bu yıl, kalite, estetik ve montaj kolaylığı ilkelerine uygun geliştirdiği üç yeni teknolojik ürün ile yer alıyor. 30 yılı aşkın süredir yapı sektörüne a’dan z’ye çözümler sunan Saray Alüminyum, 3. Hol, 311 numaralı standında, bu üç yeni ürün dışında, PVC Mimari Sistemlerinden Alüminyum Kompozit Panele, Kapı ve Pencere Sistemlerine, inşaat sektörünün hizmetine sunduğu tüm yenilikçi ürünlere yer verecek.

    Tek elden tedarik ve yüksek güvenlik

    Saray Alüminyum ürünlerinin ortak özelliğinin kalite ve güvenlik olduğunun altını çizen Saray Alüminyum Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı, ürünlerinin yenilikçi ve teknolojik özelliklerine değindi:

    “Kalite, estetik görünüm ve montaj kolaylığına odaklanarak geliştirdiğimiz SARAYROLL Panjur ve Kepenk Sistemlerimizi ilk defa bu fuarda ilgililerin beğenisine sunacağız. İtalya’dan ithal ettiğimiz ileri düzey teknolojik makine ve kalıplarla ürettiğimiz bu ürünümüz, motor, uzaktan kumanda, alıcı, aksesuar ve bağlantı ekipmanlarının tek elden tedarik edilebiliyor olmasıyla da fark yaratıyor. Estetik ve güvenliğin ön planda tutulduğu, yeni nesil mimarinin vazgeçilmezi Korkuluk Sistemlerimizi de yine ilk defa bu fuarda sergileyecek olmaktan heyecan duyuyoruz. Ayrıca tamamen açıldığında küpeşte görevi gören, kapatıldığında ise pencereye dönüşen Motorlu Giyotin Pencere ve Küpeşte Sistemimiz, kumandasına tek bir dokunuşla yaşam alanlarını açık mekânlara dönüştürebilme özelliğine sahip.”

    Ar-Ge dehası, yenilikçi ve teknolojik ürünler

    İlave maliyetine karşın, üretiminde sadece PVDF boya kullanarak nem, kimyasal ve renk dayanıklılığı sağlayan Saray Alüminyum Kompozit Panelleri, B1, Mineral Dolgulu, A2 Yanmazlık Sınıfı, Nano seçenekleriyle fuarda sergilenecek. Yenilikçi mimarların tercihi beton, korten (paslanmış çelik) ve ahşap desenli olmak üzere 3D efektli Saray Alüminyum Kompozit Panel kombinasyonları da doğala en yakın renk ve doku seçenekleri ile ilgilileriyle buluşacak.

    Hepsi birer Ar-Ge dehası, yenilikçi ve teknolojik ürün olan Paralel Açılır Cephe, Kayar Katlanır Sistem, Sürme Sistem, Kapı ve Pencere Sistemleri, Korkuluk, Motorlu Giyotin Pencere, SARAYROLL Panjur ve Kepenk Sistemleri Saray Alüminyum standında katılımcılara 4 gün boyunca yakından tanıtılacak.

    Saray Grup Hakkında

    Saray Alüminyum, 35 seneyi aşkın deneyimiyle, yapı sektörüne ürettiği alüminyum kompozit panel, giydirme cephe ve kapı pencere sistemleri, kış bahçeleri, güneş kırıcılar ve solar sistemler gibi mimari çözümler sunuyor. Üretiminin %35′ini Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya’da 50’yi aşkın ülkeye ihraç etmekte olan Saray, İstanbul Güneşli ve Tekirdağ Çerkezköy’ de, toplam 100 bin m² kapalı alanda üretim yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.