DOLAR 32,3793
EURO 35,0481
ALTIN 2326,576
BIST 9140,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Saray Muhallebicisi’nde Anneler Günü keyfi

    Saray Muhallebicisi’nde Anneler Günü keyfi
    03.05.2018
    A+
    A-

    Mutluluğu en çok anneler hakkeder… Saray Muhallebicisi, Anneler Günü’nü annesiyle birlikte keyifli bir ortamda kutlamak isteyenlerin tercihi oluyor.

    Alışkanlık yaratan lezzetlerin değişmez adresi Saray Muhallebicisi, hayatınızdaki en özel kadına güzel bir kahvaltı ve birbirinden lezzetli pastaları hediye etmeniz için Anneler Günü’nde sizleri bekliyor.

    Anneler Günü’nde Saray Muhallebicisi’nin her biri klasik haline gelmiş, birbirinden lezzetli kahvaltı seçenekleri eşliğinde güne güzel bir başlangıç yapabilir, annenizle birlikte zaman geçirmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Saray Muhallebicisi’nin kahvaltı menüsünde; her sabah kendi fırınlarında pişen taze cevizli ekmek, sade, tahıllı simit, bakır tavalarda pişen leziz menemen ve peynir çeşitleri, elde geleneksel yöntemlerle açılıp pişirilen su ve kol böreği ve kendi ürettiği manda sütüyle yapılan kaymağı gibi özel lezzetler yer alıyor.

    Kahvaltının ardından Saray Muhallebicisi’nin birbirinden leziz pastalarıyla da Anneler Günü’nde keyfinize keyif katabilirsiniz. Vişneli tiramisudan mozaik pastaya enfes profiterol kuleden malagaya kadar yeni lezzetlerin de eklendiği menüsüyle kahvaltı ziyafetinizi tamamlayabilirsiniz. 1935’ten beri damaklarda yer eden Saray Muhallebicisi’nin Saray Spesiyal Pastası ile geleneksel ve modern tatları birleştirdiği pastalarıyla güzel bir final alternatifi sunuyor.

    Türk mutfağının klasikleşmiş lezzetlerinin mekanı Saray Muhallebicisi’nde annenizle beraber paylaşacağınız bu uzun pazar kahvaltısı, anneniz için unutulmaz bir anı olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.