DOLAR 32,5297
EURO 34,9121
ALTIN 2440,175
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sarıyer’in altyapısı sınıfı geçti

    Sarıyer’in altyapısı sınıfı geçti
    25.07.2018
    A+
    A-

    Sarıyer’de yaz aylarıyla birlikte altyapı ve üstyapı çalışmaları hızlandı. Yoğun yağmura rağmen olumsuz hava koşullarından etkilenmeyen ilçede altyapı sınıfı geçti. Sarıyerlilerin rahat nefes alması için dört bir yandan çalışan ekipler, 9 yılda 57 bin 677 metre kanal çalışması gerçekleştirdi.

    Planlı altyapı çalışmaları sayesinde ilçedeki sorunları çözüme kavuşturan Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, altyapı problemlerini ortadan kaldırıyor. Asfalt, duvar, merdiven, kanal çalışmaları ile su baskınları ve çökme tehlikelerine karşı önlem alınırken, engebeli olan yerlerde yapılan çalışmalar sayesinde ulaşım kolaylaşıyor. Başta engelli ve yaşlılar olmak üzere vatandaşların rahatlıkla sokağa çıkabilmesi için erişebilirlik çalışmaları yapılıyor. Patika yolları onarılarak daha modern ve kullanışlı hale getiriliyor. Aynı zamanda genişletmeye  elverişli olan yollarda yapılan çalışmalarla tek aracın giremeyeceği alanları, iki aracın kolaylıkla hareket edebileceği konforlu yollara dönüştürülüyor.

    9 YILDA ALTYAPIDA REKOR RAKAMLAR

    Sarıyerlilerin hayatını kolaylaştırmak için kolları sıvayan Sarıyer Belediyesi, gece gündüz demeden çalışıyor. Yaşanabilir bir Sarıyer için yola çıkan ve 2009’dan bu yana altyapı ve üst yapı çalışmalarında rekor rakamlara ulaşan Fen İşleri ekipleri büyük bir özveriyle yürüttükleri çalışmalarla önce cadde ve sokakların alt yapılarını yeniliyor, ardından asfalt kaplama yapıyor. Halkla daha iyi hizmet vermek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekipler 9 yılda, 476 bin 670 ton asfalt çalışması, 87 bin 391 metrekare istinat duvarı, 94 bin 356 metretül merdiven çalışması gerçekleştirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.