DOLAR 32,5969
EURO 34,8686
ALTIN 2494,318
BIST 9579,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Satya, Evliya Çelebi Tuzla Projesi için Halk Bankası ile Anlaştı

    Satya, Evliya Çelebi Tuzla Projesi için Halk Bankası ile Anlaştı
    03.11.2017
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektörüne getirdiği yenilikçi bakış açısı ve kazan-kazan anlayışıyla dikkat çeken Satya, Halk Bankası ile işbirliği anlaşması imzaladı.

    Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan; “İstanbul’un hızla gelişen ve yatırım değeri yüksek olan bölgelerinde projeler geliştiriyoruz.  Ülkemizin en önemli bankalarından olan Halk Bankası ile önemli bir anlaşmaya imza attık. Bu anlaşma sayesinde yatırımcılarımıza birçok avantaj sunacağız“ dedi.

    Satya, Evliya Çelebi Tuzla Projesi için Halk Bankası ile konut kredisi projesi finansmanı konusunda anlaştı. Anlaşma kapsamında, Evliya Çelebi Tuzla Projesi’nde, inşaatın yüzde 80’lik ekspertiz seviyesine ulaşması beklenmeden, konut kredisi ile müşteri finansmanı sağlanmaya başlandı. Yapılan anlaşma ile, daire sahiplerinin, inşaat gelişiminden bağımsız olarak, tapularını teslim alabilecekleri bir uygulamaya da start verildi.

    Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan anlaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi:  “Ülkemizin en önemli kuruluşlarından olan Halk Bankası ile çok önemli bir anlaşmaya vardık. Bu anlaşma ile müşterilerimize, %5 gibi çok düşük bir peşinat ile daire sahibi olma fırsatı, finansman kolaylığı, vadelendirmede esneklik, hemen tapu avantajı ve banka güvencesi gibi birçok avantaj sunuyoruz. Satya olarak gayrimenkul sektörüne çok güçlü bir giriş yapmıştık. Geliştirdiğimiz projeler ve yatırımlarımız ile Halk Bankası gibi önemli bir kurumun da desteğini almak markamızın finans gücünü, bize duyulan güveni ve ilgiyi net bir biçimde ortaya koymuştur” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.