DOLAR 32,3155
EURO 35,1095
ALTIN 2292,713
BIST 9056,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Savaş Meydanı’nda yeni dönem başlıyor

    ‘Savaş Meydanı’nda yeni dönem başlıyor
    16.11.2018
    A+
    A-

    Netmarble’ın aksiyon ve heyecan dolu, göğüs göğse savaşların yaşandığı gerçek zamanlı mobil strateji oyunu Savaş Meydanı, yeni güncellemesiyle baştan aşağı yenilendi.

    Yepyeni bir arayüze kavuşan oyuna yeni komutanlar, yeni kartlar ve Zafer Sandığı gibi özellikler eklendi. Ayrıca askerler arasında da savaşı kızıştıracak denge değişiklikleri yapıldı.

    Netmarble’ın gerçek zamanlı mobil strateji oyunu Savaş Meydanı, oyuncuların göğüs göğse, kıran kırana savaştığı, aksiyon ve heyecan dolu bir arena. Uzun zamandır beklenen 1.6 güncellemesiyle şimdi Savaş Meydanı’nda yepyeni bir dönem başlıyor; dengeler değişiyor, rekabet kızışıyor ve oyun baştan aşağıya farklı bir deneyim sunuyor.

    Arayüz yenilendi, Zafer Sandığı eklendi

    Yeni güncellemeyle Savaş Meydanı’ndaki en büyük değişikliklerin başında yenilenen arayüz geliyor. Daha iyi bir performans ve oyun deneyimi için arayüz tamamen yenilendi. Buna bağlı olarak seviye atlama ekranı da yeniden düzenlendi.

    Oyundaki mevcut sandıklara ilave olarak, 6 zafer sonunda kazanılan “Zafer Sandığı” da birliklerin güçlendirilmesinde önemli bir rol oynayacak.

    Savaşa 2 yeni komutan katıldı

    Savaş Meydanı’na Teneke Tunç, Kenan Komutan ve Çöl Şahini Ömer ile omuz omuza savaşacak komutanlar Sancar Karaman ve Fatma Yılmaz da eklendi. Güncelleme ile birlikte komutanlara yeni sorumluluklar verildi. Artık komutanlar da seviye atlayabilir ve güçlenebilir! Ama oyuncuların, komutanları ordunun başına getirmek için daha fazla ter dökmesi gerekecek.

    Bununla birlikte her komutana özel pasif yetenekler ve destek kartları eklendi. Oyuna gelen bir diğer yenilik sayesinde sahip olmadığınız kartların özelliklerini incelemeniz artık mümkün.

    Dengeler değişti

    Güncellemenin Savaş Meydanı’na getirdiği en kapsamlı değişikliklerden biri ise birliklerin dengelerinde oldu. Karakterlerin güncellenen özellikleri ve değişen dengeler ile birlikte oyundaki rekabet daha da kızışacak.

    En iyi savunma her zaman hücumdur!

    Tamamen Türkçe içerik ve yerel karakterlerle oynanan Savaş Meydanı’nda, özgün savaş teçhizatları ve askerleri kullanarak kendi birliklerinizi kurup savaş stratejilerinizi geliştirir ve birliklerinize komuta ederek zafer kazanabilirsiniz. Kendine özgü oynanış tarzı ve kart mekanikleri olan Savaş Meydanı, size hikaye modunda tek başınıza, sıralama modunda ise eş zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı savaşma imkanı veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.