DOLAR 32,5075
EURO 34,8024
ALTIN 2486,391
BIST 9547,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Saysha ile romantik ve güçlü kadınlar

    Saysha ile romantik ve güçlü kadınlar
    06.03.2018
    A+
    A-

    Saysha, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü çok özel bir kampanyayla taçlandırıyor. Bu anlamlı günde Saysha, 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese kadınların sembol rengi mor sarmaşık ten takısı hediye ediyor.

     Saysha, tüm yaşamları boyunca her türlü rolü göğüsleyen kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü çok özel bir kampanyayla taçlandırıyor.

    Saysha tasarımcıları tarafından özel olarak el işçiliğiyle tasarlanan ürünlerden 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese, kadınların sembol rengi mor sarmaşık ten takısı hediye ediyor.

    Diğer aksesuarlardan farklı olarak tene yapıştırılarak vücudunuzun her yerinde rahatlıkla kullanılabilen  Saysha Ten Takısı, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor.

    Uzun süre kullanım için; Kuru ve temiz bir cilde uygulanması, yağ ve kremden uzak tutulması, orijinal paketinde muhafaza edilmesi önerilir…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.