DOLAR 32,5628
EURO 34,891
ALTIN 2432,192
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SEA LIFE İstanbul’dan bayram kampanyası

    SEA LIFE İstanbul’dan bayram kampanyası
    27.05.2019
    A+
    A-

    SEA LIFE İstanbul, Ramazan Bayramı’na özel hazırladığı kampanya ile yetişkin ve çocuk biletlerinde tek fiyat avantajı sunuyor; online biletini bayram öncesinde alanlar karlı çıkıyor. 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında dört gün boyunca geçerli olacak indirimli biletler, biletix.com.tr üzerinden satın alınabilecek.

    Dünyanın en çok ziyaret edilen akvaryum zinciri olan SEA LIFE’ın Türkiye’deki merkezi SEA LIFE İstanbul, Ramazan Bayramı’nı online satın alımlarda geçerli tek fiyat avantajı sunan kampanyası ile karşılıyor. Tüm ailenin su altı dünyasına gizemli bir yolculuk yapabileceği cazip indirimlere sahip kampanya kapsamında, 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında biletix.com.tr üzerinden bilet satın alanlar, Avrupa’nın en uzun okyanus tünelinin de yer aldığı SEA LIFE İstanbul’a ister bayramda isterse 30 gün içinde dilediği bir başka günde gitme şansına da sahip oluyor. Garanti Bankası kartına sahip ziyaretçileri ise SEA LIFE İstanbul gişelerinden satın alacakları biletlerde yüzde 25 indirim avantajı bekliyor.

    Online satın alımlarda geçerli olacak dört günlük kampanya boyunca, SEA LIFE İstanbul giriş biletlerine çocuk ve öğrenciler için 59 TL yerine 47 TL’ye, yetişkin biletlerine ise 80 TL yerine yine 47 TL’ye sahip olabilirsiniz. Biletinizi 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında alın; ister bayram süresince isterseniz de 30 gün içinde dilediğiniz zamanda kullanabilir, mağazada ise seçili ürünlerde yüzde 30 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. SEA LIFE İstanbul’un bayram fırsatını kaçırmayın!

    SEA LIFE İstanbul’da su altının gizemli dünyasıyla tanışın

    Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alan ve İstanbul’un orta yerinde kocaman bir okyanusu keşfetmenin zevkini yaşatan SEA LIFE İstanbul, 83 metrelik Avrupa’nın en uzun okyanus tüneliyle ziyaretçilerini karşılıyor. SEA LIFE İstanbul’da 83 m uzunluğunda Avrupa’nın en uzun okyanus tünelini, Avrupa’nın en kalabalık köpekbalığı ailesini yakın zamanda İtalya’dan getirilen ve Avrupa akvaryumlarındaki en büyük yeşil deniz kaplumbağası olan Iggy’yi ve 15 binden fazla deniz canlısını görmek mümkün.

    Dünyada sadece iki SEA LIFE’ta bulunan, çocuk ziyaretçilerin aileleriyle birlikte kendi balıklarını boyayıp dijital denizde yüzdürdükleri “Dijital Akvaryum” ve çocukların uzman akvaristler eşliğinde deniz canlılarına güvenli bir şekilde dokunmasına izin veren kaya havuzları SEA LIFE İstanbul’da yapılabilecek eğlenceli ve öğretici etkinlikler arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.