DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En doğal haliyle mistik bir cazibe

    En doğal haliyle mistik bir cazibe
    28.03.2024
    A+
    A-

    Nefes aldıran dış mekânlar için benzersiz tasarımlara imza atan L’unica, dünyaca ünlü mobilya markası Muundo koleksiyonlarına ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biri olan Maana, Fas’ın sıcak iklimine gönderme yapan renk tonlarını güçlü bir armoniye dönüştürüyor. Yemek masası, iç ve dış mekâna uygun orta ve yan sehpa ile taburelerden oluşan kapsayıcı parçaları bir araya getiren koleksiyon, ilham aldığı mistik coğrafyanın stilini açık hava tarzının vazgeçilmez notalarından biri haline getiriyor.

    Tasarımcılar Cas Moor ve Stefano Prevosti’nin yaratıcı zihnini temsil eden Muundo’nun Maana koleksiyonu, yabani mantarların zarif kıvrımlarını çarpıcı bir bakış açısıyla yansıtıyor. Bu zarif ve oval hatlar tasarımın ana eksenini oluştururken sofistike detaylar her mekânın derinlik algısını güçlendiriyor. Sanatsal ve işlevsel tasarımıyla çekici bir görsellik yakalayan Maana koleksiyonu; organik dizayn dili ile Fas’ın mistik havasına güçlü bir gönderme yapıyor. Tasarımın özgür formu dünyevi unsurların dingin güzelliğini yansıtırken tüm açık hava buluşmalarının merkezi olmayı başarıyor. Doğanın yumuşak kıvrımlarını büyüleyici bir formda somutlaştıran Maana koleksiyonu, açık havada özel ve unutulmaz anların yaşanacağı ilham verici bir ortam sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.