DOLAR 32,5473
EURO 34,9015
ALTIN 2430,999
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SEA LIFE’ın deniz canlıları Kirpi Sonic’e emanet

    SEA LIFE’ın deniz canlıları Kirpi Sonic’e emanet
    14.02.2020
    A+
    A-

     

    Yaratıcı etkinlik ve aktiviteleriyle sadece su altı dünyasını değil, sevilen kahramanları da çocuklarla buluşturan SEA LIFE İstanbul, 15 Şubat Cuma günü Kirpi Sonic Temalı yeni etkinlik kitini ziyarete açacak. 14 Şubat’ta vizyona giren Kirpi Sonic filminin Forum İstanbul Cinemaximum Sineması’ndaki özel gösterimiyle devam edecek olan açılış etkinliğinde çocuklar hem oyun kitinde güçlerini ve yaratıcılıklarını test edecek, hem de filmi izleme şansını yakalamış olacak.

    Dünyanın 51 farklı noktasında 40 yılı aşkın tecrübeyle hizmet veren SEA LIFE İstanbul, oyun ve etkinlik alanları arasına bir yenisini daha ekledi. 15 Şubat Cumartesi günü ziyaretçiyle buluşacak olan Kirpi Sonic temalı etkinlik kitinde çocuklar; Dr. Eggman’ın SEA LIFE İstanbul’daki deniz canlılarının gücünü ele geçirme çabasına karşı Kirpi Sonic’e yardım edecekler. Etkinlik kitleri üzerindeki farklı görevlerle güçlerini ve yaratıcılıklarını test eden çocuklar aynı zamanda deniz canlıları hakkında da bilgi sahibi olacaklar.

    Şanslı ziyaretçiler Kirpi Sonic filmini de izleyebilecek!

    Etkinlik alanı açılışının ardından 14 Şubat’ta gösterime giren ve SEGA’nın dünya çapında satış rekorları kıran video oyununun filmi olan Kirpi Sonic, açılışa özel bir gösterimle izleyiciyle buluşacak. Açılış etkinliğine katılan şanslı ziyaretçiler Forum İstanbul Cinemaximum Sineması’nda saat 14.00’te düzenlenecek özel gösterime katılmaya hak kazanacak ve Kirpi Sonic ile en yakın arkadaşı Tom’un Dr. Robotnik’e karşı mücadelesine tanıklık edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.