DOLAR 32,512
EURO 34,836
ALTIN 2488,824
BIST 9570,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sebze ve meyveleri tüketmeden önce dezenfekte edin

    Sebze ve meyveleri tüketmeden önce dezenfekte edin
    15.11.2019
    A+
    A-

    İstanbul’da ıspanak nedeniyle yaşanan zehirlenme vakaları gıda kaynaklı olası zehirlenme risklerini yeniden gündeme taşıdı. Bu riskleri minimuma indirmek için çiğ olarak tüketilecek sebze ve meyveleri tüketmeden önce iyice temizlemek ve dezenfekte etmek büyük önem taşımaktadır.  Eczacıbaşı Profesyonel’in endüstriyel temizlik ürünleri markası Maratem, Meyve ve Sebze Hijyenik Durulama Ürünü ile sebze ve meyvelerdeki insan sağlığını tehlikeye sokabilecek mikroorganizmaları zararsız seviyeye getirerek, gıdalarınızı güvenle tüketmenize yardımcı oluyor.

     

    Sağlıklı beslenmenin gerekliliklerinden biri de mevsimine uygun, taze sebze ve meyve tüketmek. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan zehirlenme vakaları, taze sebze ve meyveleri tüketmeden önce nelere dikkat etmemiz gerektiği sorusunu yeniden gündeme getirdi. Hazırlık aşamasında meyve ve sebzelerin çok iyi temizlenmesini öneren uzmanlar, dezenfeksiyonun önemine işaret ediyor.

     

    Sebze-meyvelerdeki zararlı mikroorganizmalara etkili çözüm

    Endüstriyel temizlik ürünlerinin öncü markası Maratem’in geliştirdiği Meyve ve Sebze Hijyenik Durulama Ürünü, güçlü ve etkin dezenfeksiyon etkisiyle öne çıkıyor. Sebze ve meyveleri tüketilmeden önce insan sağlığına zararlı mikroorganizmalardan arındıran Meyve ve Sebze Hijyenik Durulama Ürünü, yiyeceklerin tadını ve kokusunu etkilemiyor, değiştirmiyor, hatta taze kalma süresini uzatmaktadır. Kullanıldıktan sonra mutlaka durulama yapılması önerilen Maratem Meyve ve Sebze Hijyenik Durulama Ürünü, gıdalarınızı gönül rahatlığı ve güvenle tüketmenize yardımcı oluyor. Maratem M311 Sebze ve Meyve Hijyenik Durulama Ürünü, 5 litrelik ambalajlarda satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.