DOLAR 32,5172
EURO 34,9503
ALTIN 2432,798
BIST 9720,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seçim yaklaştı, takım elbise satışları patladı

    Seçim yaklaştı, takım elbise satışları patladı
    19.06.2018
    A+
    A-

    Türkiye erken seçime kitlenmiş durumda.  Adaylar her gün farklı lokasyonlarda vatandaşlara sesleniyor, seçim vaatlerini sıralıyor. Seçmenine seslenen adayların ve onların arka plandaki ekip üyelerinin giydiği takım elbiseler bile önem arz etmiş durumda. Bu farkındalıkla erken seçimin perakende sektörünü canlandırdığını söyleyen Giovane Gentile Genel Müdürü Zaur Samedov, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre takım elbiselerde yüzde 18, gömleklerde ise yüzde 32’lik bir artış yaşandığını söyledi.

    Yaklaşan erken seçim, perakende sektörünü oldukça hareketlendirdi. Her gün farklı noktalarda seçmenine seslenen siyasilerin takım elbise ihtiyacı ise buna paralel olarak artı.

    Bu farkındalıkla genel olarak 50, 54 bedenlerin satıldığını söyleyen Giovane Gentile Genel Müdürü Zaur Samedov, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre takım elbiselerde yüzde 18, gömleklerde ise yüzde 32’lik bir artış yaşandığını söyledi. Seçime sonuna kadar takım elbisede yüzde 30’luk bir artış yaşanacağını ön gördüklerini aktaran Zaur Samedov, siyasilerin ağırlıklı olarak tercihlerini düz lacivert ve siyah takım elbiseden yana kullandığını dile getirdi. Beyaz gömlek satışlarında da ciddi oranda artış yaşandığını söyleyen Giovane Gentile Genel Müdürü Zaur Samedov, ayakkabı satışlarında da benzer bir yükseliş olduğuna dikkat çekerek satışların büyükşehirlerde yoğunlaştığını söyledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.