DOLAR 32,5104
EURO 34,8742
ALTIN 2432,132
BIST 9787,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Securitas depreme MADEP projesi ile hazırlanıyor

    Securitas depreme MADEP projesi ile hazırlanıyor
    09.03.2020
    A+
    A-

    Securitas, olası depremlere MADEP Projesi ile hazırlanıyor. Son aylarda gerçekleşen küçük ve orta şiddetli depremlerin ardından kriz masası tatbikatı düzenleyen şirket, olası durumlarda alacağı aksiyonları gözden geçirerek, süreç güncellemesi yaptı.

    MADEP Projesi, öncelikli olarak Marmara Depremi’ne hazırlıklı olmak ve tüm depremlerin zararlarını azaltmak amacıyla gerçekleştirildi. Proje için çalışanların katılımıyla gönüllü çalışma grupları kurularak düzenli toplantılar gerçekleştiren Securitas, detaylı bir eylem planı oluşturdu.

    Dört evreden oluşan MADEP’te evreler içilerinde belirli aşamalara ayrılıyor. İlk evrenin içinde yer alan idari kadronun bilinçlendirilmesi ve Securitas ofislerinin depreme dayanıklılık konusunda değerlendirilmesi aşamaları tamamlandı. Kriz masası hazırlıklarını tamamlanan MADEP projesi, Securitas gönüllülerinden ADME adı altında acil durum müdahale ekibini oluşturdu. İkinci aşamada saha ekibi, üçüncü aşamada iş ortaklarının bilinçlendirilmesi hedefleniyor. Dördüncü aşamada ise, elde edilen bilgi ve birikimin bir hizmete dönüştürülerek diğer şirketlerin kullanımına sunulması planlanıyor.

    Türkiye’de 76 ilde 20.000’e yakın çalışanıyla güvenlik sektörü lideri olan Securitas’ın MADEP Projesi, öncelikli olarak olası Marmara depreminden ciddi olarak etkilenmesi öngörülen Marmara Avrupa ve Marmara Anadolu bölgelerini kapsıyor. Bu kapsamda öncesinde depreme hazırlık, planlama ve zarar azaltma, sonrasında ise, acil müdahale, kriz yönetimi ve iş devamlılığını sağlama planlamaları hazırlandı.

    Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar 21 segmente özel güvenlik çözümleri sunan Securitas Türkiye; 75 ilde, 11 Bölge Müdürlüğü’nde, 70 Şube Müdürlüğü ile, 3400 hizmet noktasında yaklaşık 20 bin çalışanı ile 900’ün üzerinde farklı projede hizmet vermektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.