DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Securitas Türkiye, 20 bin çalışanla 2020 hedefine ulaştı

    Securitas Türkiye, 20 bin çalışanla 2020 hedefine ulaştı
    02.11.2018
    A+
    A-

    Güvenlikte bilgi lideri Securitas, 2020 hedefleri arasında yer alan 20 bin çalışan sayısına 2018 yılı itibariyla ulaştı. Verimli, Farklı ve Sürdürülebilir kavramlarının yön verdiği 2020 yol haritasının önemli noktalarından biri olan 20 bin çalışan hedefini yakalayan Securitas, “binlerce datanın analiz edildiği öngörülebilir güvenlik hizmetleri” için çıktığı dijital dönüşüm yolculuğuna devam ediyor.

    Securitas Başlama Vuruşu Toplantısı, bu yıl 19- 21 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya Papillion Zeugma Otel’de gerçekleştirildi. Securitas Türkiye idari kadrosundan 340 kişinin katılımcı olarak yer aldığı toplantının ana teması“Birlikte Daha Güçlüyüz” oldu. Toplantıda 20 bin kişiye ulaşan dev Securitas ailesinin birlikte daha güçlü ve hedef odaklı çalışacağı teması üzerinde duruldu.

    Üç günlük organizasyonun ilk gününde 2018 senesi değerlendirilerek, senenin kapanışı gerçekleştirildi. İkinci gününde ise çalışanlara “özel vakalar” verilerek birlikte çözümler üretmelerini teşvik edecek bir workshop gerçekleştirildi.

    Bölgelerin ve departmanların 2019 hedeflerini anlatan özel sunumlar gerçekleştirdikleri toplantının son gününde konuşan Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu kimyadaki moleküllerde olduğu gibi moleküler bir yönetim yapısına doğru ilerlediklerini belirterek, “ Moleküllerin oluşması için tepkime gereklidir. Biz ekip ruhuyla hareket ederek bu tepkimeyi oluşturuyoruz.” dedi.

    2018 yılını oldukça verimli geçirdiklerini ve 2020 hedeflerinini pek çoğunu yakaladıklarına dikkat çeken Kösereisoğlu, “Bu yolda şirketimizin iş yapış felsefesi olan Anlayış, bağlılık, basite indirgeme, örnek ol ve farkı insan yaratır önceliğimiz oldu. Rekabette üstünlüğü ancak yönetim felsefesi ve biçimi ile gerçekleştirebiliriz” dedi.

    Entegre Güvenlik Çözümleri’ne ağırlık verdiklerini belirten Kösereisoğlu, “Teknoloji yatırımımızı her geçen yıl arttırıyoruz. Bu yıl 120 milyon TL’lik Elektronik Güvenlik Çözümü satışı gerçekleştirdik. Bu başarımızı 2019 yılında da sürdürmeyi planlıyoruz. Sunduğumuz hizmetlerimizi teknoloji ile desteklemeye, güvenlikte bilgi liderliği misyonumuz ile sektöre yenilikler katmaya devam edeceğiz.” dedi.

    Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar 21 segmente özel güvenlik çözümleri sunan Securitas Türkiye, 9 Bölge Müdürlüğünde yaklaşık 20 bin çalışanı ile 75 ilde, 800 farklı projede 2900 hizmet noktasında hizmet vermektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.