DOLAR 32,3259
EURO 35,0763
ALTIN 2309,27
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Securitas Türkiye Yılın Tedarikçileri’ni seçti

    Securitas Türkiye Yılın Tedarikçileri’ni seçti
    14.05.2018
    A+
    A-

    Securitas Türkiye bu sene dokuzuncusunu düzenlediği “Securitas Tedarikçiler Günü’nü 09 Mayıs 2018 tarihinde, İstanbul Divan Otel’de gerçekleştirdi. Organizasyon geleneksel hale gelen Yılın Tedarikçileri Ödül Töreni ile son buldu.

    Securitas yöneticilerinin ve çözüm ortaklarının temsilcilerinin katıldığı etkinlik Securitas Türkiye Ülke Başkan Yardımcısı Kurtuluş Dönmezer’in açılış konuşması ile başladı ardından TEDAR( Tedarik Zinciri Yönetimi Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı ve Siemens Tedarik Zinciri Yönetimi Direktörü Tuğrul Günal da “Tedarik Zinciri Yönetimi Stratejisi & Geleceği” konulu sunumu ile yer aldı. Günal’ın sunumundan sonra söz olan Securitas Türkiye İdari İşler, Satınalma ve Lojistik Koordinatörü Uluç Kayhan ise şirketin satın alma ve lojistik süreçlerini anlattı.

    Securitas Tedarikçi Günü’nün ikinci bölümünde de sürdürülebilir hizmet başarısı kapsamında belirlenen konulara gerek hizmetin sürekliliği, gerek çalışan aidiyetinin arttırılmasına katkıda bulunan çalışmaların paylaşıldığı sunumlar yapıldı. Güvenlik sektöründe bir ilk olan, Securitas’ın 13 bin çalışan için hayata geçirdiği “Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı” ve yangına ilk müdehalenin önemine dikkat çeken Securitas İtfaiye Hizmetleri’nin sunumu sürdürülebilir hizmette dikkat çeken konular oldu. Öte yandan endüstri 4.0’ın hayatımızdaki yerine Güvenlik 4.0’la karşılık veren Securitas, bu süreçte hayatlarına giren teknolojiyi nasıl kullandıklarını ve sürece nasıl entegre olduklarını tedarikçileri ile paylaştı.

    Securitas Engelsiz Projesi kapsamında tüm katılımcılara günün anısı olarak Securitas Ormanı’ndan birer ağaç hediye edildi.

    “Tedarikçi Günü 2018” toplantısı sonunda, Securitas Türkiye tarafından her yıl geleneksel olarak verilen “Yılın Tedarikçileri” ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl ödül almaya hak kazananlar Uçar Model Kalıp ve Tasarım , Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri A.Ş. ve BP Petrolleri’nin oldu. Ödüllerini sahiplerine veren Securitas Türkiye Ülke Başkan Yardımcısı Kurtuluş Dönmezer, toplantı sonunda yaptığı konuşmada “Çözüm ortaklarımıza Securitas Türkiye’ye değer kattıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

    Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar 21 segmente özel güvenlik çözümleri sunuyor. Toplam 9 bölge ofisi, 10 şube ofisi, 13 bin çalışanıyla 2143 hizmet noktasında 556 farklı proje yürütmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.