DOLAR 32,4855
EURO 34,943
ALTIN 2430,556
BIST 9810,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Securitas yaka kamerasına yeni bir özellik daha ekledi

    Securitas yaka kamerasına yeni bir özellik daha ekledi
    12.11.2019
    A+
    A-

    Güvenlikte bilgi lideri Securitas, gelişmiş güvenlik teknolojileri ile geleceğin güvenliğini şekillendirmeye devam ediyor.

    Gelişmiş güvenlik teknolojileri çözümlerine bir yenisini daha ekleyen Securitas, sektörde bir ilke imza atarak “Yaka Kamerası” ürününe 4.5G bağlantı imkanı ile 7/24 denetim gerçekleştirebilme hizmetini ekledi. Securitas’ın yeni kullanıma sunduğu Yaka Kameraları güvenlik noktalarındaki gelişmeleri mobil olarak uzaktan takip edebiliyor, güvenlik personelinin güven içerisinde çalışması ve görevlerini etkin bir şekilde yerine getirmesi için açık olduğu sürece güvenlik noktalarındaki her anın kayıt altına alınmasını sağlıyor.

    Securitas Uzaktan İzleme Merkezi’ne 7/24 bağlı olarak çalışan cihaz, yakaya basit bir şekilde montaj edilebiliyor ve acil durumlarda üzerindeki panik butonu sayesinde 4.5G bağlantı ile Uzaktan İzleme Merkezi ile çift yönlü iletişim kurarak, devamlı iletişimi mümkün kılıyor.

    Yüksek çözünürlükte 36 saat, düşük çözünürlükte ise 100 saate kadar kayıt yapabilme özelliğine sahip cihaz, tam şarj edildiğinde 4-6 saat kesintisiz hizmet sunuyor. Beklenmedik ve olağan dışı durumlarda ise ihtiyaca göre arşiv görevi görüyor. Kayıt edilen görüntüler ise şifreli bir şekilde depolanıyor ve ancak yetkili kişiler tarafından şifre girilerek kablo aracılığıyla bilgisayara aktarılabiliyor.

    Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar 21 segmente özel güvenlik çözümleri sunan Securitas Türkiye; 78 ilde, 11 Bölge Müdürlüğü’nde, 70 Şube Müdürlüğü ile, 2500 hizmet noktasında yaklaşık 20 bin çalışanı ile 1000’in üzerinde farklı projede hizmet vermektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.