DOLAR 32,587
EURO 34,7872
ALTIN 2509,024
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şehir hayatının koşuşturmasına Eataly’den pratik çözüm: Pronto

    Şehir hayatının koşuşturmasına Eataly’den pratik çözüm: Pronto
    28.06.2017
    A+
    A-

    Lezzet tutkunlarının favorisi ve iyi yemeğin adresi Eataly İstanbul, misafirlerinin hayatını kolaylaştıracak lezzetli deneyimler sunmaya devam ediyor. Eataly bünyesinde hizmet veren Pronto, manavdan satın alınan meyve ve sebzeleri misafirleri için istenilen şekilde yıkıyor, soyuyor, ayıklıyor ve dilimliyor. Sonrasındaysa tüketilmeye hazır bir halde paketleyerek misafirlerine teslim ediyor. Böylelikle evde yemek pişirmek çok daha kolay ve pratik bir hale geliyor, zaman Eataly misafirlerinin kendilerine kalıyor!

    “İyi, Temiz ve Adil” yemek ilkesiyle hizmet veren Eataly İstanbul bu kez şehir yaşamının koşuşturması ortasında zamanının yetişmediğini düşünenlerin yüzünü güldürecek bir hizmet sunuyor. Ziyaretçilerin Eataly giriş katta bulunan Eataly Manavı’nın hemen yanında bulabilecekleri Pronto, taze meyve ve sebzeleri misafirlerinin dilediği şekilde ayıklayarak yıkayıp dilimledikten sonra hemen pişirmeye hazır bir hale getirerek paketliyor. Pronto bir yandan temizlemesi zahmetli sebzelerden ıspanağı izin için yıkarken, diğer yandan akşam pişireceğiniz yemeğe göre tüm sebzelerinizi jülyen doğruyor. Ya da pişireceğiniz çilekli tartta kullanılacak tüm çilekleri sizin için dilimleyerek evdeki yükünüzü biraz olsun hafifletiyor. Böylece kısıtlı zamanda evde yemek pişirmek çok daha hızlı ve kolay bir hale geliyor. En güzeli ise Pronto’nun sunduğu bu pratik deneyim manavdaki tüm meyve ve sebzeler için geçerli.

    Eataly’nin açık olduğu her an hizmet veren Pronto’da iki farklı alternatif mevcut: Misafirler manav alışverişlerinden hemen sonra, anında istedikleri şekilde aldıkları meyve ve sebzeleri yıkatıp dilimletebilirler. Bununla beraber sağlıklı meyve salatalarını ve yıkanıp ayıklanmış mevsim sebzelerini hâlihazırda paketlenmiş olarak bulabilirler. Her iki seçenekte de özellikle yoğun iş temposuna sahip olan yetişkinlerin yardımına koşacak olan Pronto, Eataly misafirlerinin hayatını kolaylaştıracak.

    Yoğun iş temposu ve şehir yaşamının koşuşturması arasında hem zaman kazanmak hem de evinizde lezzetli yemekler pişirmek istiyorsanız, istediğiniz meyve ve sebzeleri sizin için dilediğiniz şekilde yıkayacak, dilimleyecek ve paketleyerek size teslim edecek olan Eataly Pronto’ya uğramadan geçmeyin.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.