DOLAR 32,5765
EURO 34,8168
ALTIN 2419,125
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sektörün buluşma noktası A-Tech Fuarı’nda Günsan’a yoğun ilgi

    Sektörün buluşma noktası A-Tech Fuarı’nda Günsan’a yoğun ilgi

    Alternatif ve yenilikçi ürünleriyle anahtar ve priz sektörüne yenilikçi bir yaklaşım getiren Günsan, 22-25 Kasım tarihleri arasında Ankara Congresium’da gerçekleştirilen A-Tech Fuarı’na (Akıllı Bina Teknolojileri) katıldı. Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen, akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren fuarda, Günsan’ın anahtar priz ve yeni seri şalt ürünleri sergilendi.

     Anahtar priz sektörünün öncü markalarından Günsan, bu yıl ikincisi düzenlenen A-Tech Fuarı’nda yenilikçi ve inovatif ürünlerini sergiledi. TOKİ, Emlak Konut, Kiptaş gibi kurumların sponsorluğunda Ankara Congresium’da düzenlenen fuar, sektör temsilcileri ve bayilerini bir araya getiren önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

    Yaklaşık 9 bin kişi tarafından ziyaret edilen fuarın en önemli markalarından biri olan Günsan standında anahtar priz ve yeni seri şalt ürünlerindeki dikkat çekici yenilikler ziyaretçilerle buluşturdu.  Son tüketiciye cep telefonu üzerinden kendi ürününü tasarlayıp doğrudan sipariş etme fırsatı sunan mobil uygulaması Radius App ile sektöre ilkleri kazandıran Radius serisi ile birlikte Eqona Pratik serisi içerisinde yer alan hayatı kolaylaştıran telefon tutucu prizler standın en fazla ilgi gören ürünleri oldu.

    TOKİ, Emlak Konut ve Kiptaş iş birliğinde gerçekleştirilen A-Tech Fuarı’nın galası, Metropolitan Hotel Ankara’da gerçekleşti. Günsan Elektrik’e fuara katılımından dolayı plaket takdim edildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.