DOLAR 32,5208
EURO 34,7793
ALTIN 2424,218
BIST 9733,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selami Sahin Jolly Joker Vadistanbul Sahnesi’nde konser verdi

    Selami Sahin Jolly Joker Vadistanbul Sahnesi’nde konser verdi

    Unutulmaz bestelerin sahibi Selami Şahin, geçtiğimiz akşam şehrin yeni yıldızı Vadistanbul AVM‘de kapılarını açan Jolly Joker Vadistanbul Sahnesi’ndeki performansı ile unutulmaz bir konsere imza attı.
    Selami Şahin, kapıda kuyruk oluşturan ve mekanı tıklım tıklım dolduran sevenleri için şarkılarını seslendirerek coşku dolu anlar yaşattı.
    Sahne öncesi kulis ziyareti !
    Selami Şahin’in eşi Didem Şahin, arkadaşları Zeynep Mansur ve Elif Güvendik de sanatçıyı dinlemeye gelenler arasındaydı. Konser öncesi kulisi ziyaret ederek güzel dileklerini ilettiler.

    Zeynep Mansur’u sahnesinde ağırladı !
    Selami Şahin, kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan Zeynep Mansur’u sahnesine davet etti ve güzel sanatçı, Yerine Sevemem şarkısı ile Sezen Aksu’nun Kolay Olmayacak şarkısını seslendirdi.
    Duayen sanatçı, 7’den 70’e herkesin diline dolanan şarkıları ile, gördüğü yoğun ilgiden dolayı memnun olduğunu dile getirdi.
    Albüm için geri sayım başladı !
    Yepyeni 10 besteden oluşan albümünün son hazırlıklarını tamamlamak üzere olan Selami Şahin, en iyi bestelerim dediği şarkılarını yayımlamak için sabırsızlandığını da, dinleyiciler ile paylaştı.

    İstanbul’a yepyeni bir nefes veren ve her mevsim yeşilin başka bir tonuyla misafirlerini karşılayan Vadistanbul AVM‘de bulunan Jolly Joker Vadistanbul Sahnesi’ndeki konser etkinlikleri, AVM’nin kapanışından sonra başlıyor. Biletler, biletix ve Vadistanbul’daki Jolly Joker Satış noktalarından temin edilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.