DOLAR 32,5257
EURO 34,7413
ALTIN 2488,581
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selenium yaşam mükemmelliği lüksün başkenti Dubai’de

    Selenium yaşam mükemmelliği lüksün başkenti Dubai’de
    20.12.2018
    A+
    A-

    Lüks yaşam stilinin adresi, Doğu’nun en modern şehri Dubai’de, Aşçıoğlu güvencesi ve Selenium kalitesi ile ev sahibi olmak mümkün. Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık deneyimin adresi Aşçıoğlu; alışılagelmişin dışındaki modern mimarileri, ferah yaşam alanları ve geniş sosyal donatılarıyla hayata geçirdiği Selenium Yaşam kalitesini Dubai’ye taşıdı. Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme markalarından Dubai merkezli Deyaar iş birliği ile Eylül 2019’ da teslimi gerçekleşecek Midtown by Deyaar projesi; yaklaşık 150.000 m² arazi üzerinde geliştirdiği bu özel kent modelinde toplam 510.000 m² inşaat alanına yayılan 25 rezidans binası, 2 dört yıldızlı otel, her türlü ihtiyaca yanıt vermek için titizlikle düşünülmüş tesis ve hizmetlerin yanı sıra manzaralı bir gezinti yolundan oluşmaktadır. Rezidans alanı doğu ve batı cephelerinde sırasıyla 13 ve 12 binadan oluşurken, oteller bu göz alıcı Deyaar projesinin kuzey ve güney noktalarında yer almaktadır.

    Dünyaca ünlü golf tesisi Jumeirah Golf Estates’e komşu

    EXPO 2020 fuar alanına çok yakın konumda ve dünyaca ünlü golf tesisi Jumeirah Golf Estates’e komşu olan Midtown Selenium by Deyaar’a; 2019 sonunda açılacak olan metro ile Dubai International Airport, Al Maktum International Airport ve Dubai Marina’ya rahat ulaşım imkanı sağlıyor. Yaklaşık 15.000 m2 alana yayılan Midtown perakende alanları ise moda, aksesuar, mobilya mağazaları, kitabevi, süpermarket, eczane ve çok sayıda yeme & içme gibi farklı fonksiyonlarla hayat bulacak.

    Dolar Bazında 10 Yılda Yatırım Geri Dönüşü 

    Yeni hayata geçirilen kampanya ile sadece $20,900 peşinat ve daire teslimlerinde kullandırılacak banka kredisiyle aylık $1,600 taksit imkanı sunulan Midtown Selenium’da; daire teslimlerinden sonra aylık $1,400’dan başlaması öngörülen fiyatlarla kiraya verilerek sadece 10 yılda yatırım geri dönüşü sağlanabiliyor. Dubai gayrimenkul yatırımcılarına özel vergisiz kazanç sistemi de oldukça dikkat çekici bir özellik olarak ön plana çıkıyor. %0 vergi sistemi nedeniyle, yatırımdaki kazancın %100’ü size ait oluyor.

    Tesisler & Hizmetler

    Midtown’ın modern rezidansları, canlı bir sosyal hayat için mükemmel bir ortam sunuyor. Huzurlu ve şık mekanlar, form ve işlevi kusursuz bir biçimde birleştirerek tam anlamıyla benzersiz bir yaşam tarzı deneyimine dönüştürüyor.Doğu ve batı cephesinin merkezinde, 40.000 m2 alana yayılan bir peyzajlı alan bulunmaktadır. Yeşil alanların yanı sıra taş ve kaya türlerinin yer aldığı bu mükemmel avluda parklar ve açık hava restoran ve kafeleri bulunacak.

    *Yüzme havuzu  *Çocuk oyun alanı  *Koşu pisti & spor kulübü  *Spor salonu  *Toplantı alanları  *İş merkezleri  *Perakende noktası *Restoran-kafe alanı  *Bankalar & döviz büroları  *Kreşler & okullar

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.