DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Self İstanbul’da ön satış dönemi başladı

    Self İstanbul’da ön satış dönemi başladı
    11.06.2017
    A+
    A-

    Sembol İstanbul projesiyle markalı konut sektöründe güven ve beğeni kazanan Karden İnşaat, Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde konumlandırdığı yeni projesi Self İstanbul’da ön satış dönemini başlattı.

    YATIRIMCI GİBİ KAZAN RAHAT RAHAT YAŞA…
    Self İstanbul, daire sahipleri için; kusursuz konumu ile sadece yaşamda değil, yatırımda da büyük bir ferahlık sunuyor. 60 adet ticari ünitesiyle ilk günden kazanmaya davetlisiniz. Ferah ön cepheler, hızlı otopark avantajı ve modern alışveriş sokağı ile çarşı kültürüne yeni bir tarz kazandırıyor. Üstelik Beylikdüzü Bahçeşehir TEM Bağlantı Noktasında. Açılacak 2 Yeni Hat olan Esenyurt Metrosu ve Beylikdüzü Metrosu istasyonunun yanında.

    SEÇME ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KULLAN GÖNLÜNCE YAŞA…
    Tamamen konforlu ve ferah bir yaşam anlayışına odaklanarak tasarlanan Self İstanbul, sahip olduğu geniş nefes alanlarıyla İstanbul’un bu konuda en önemli projelerinden biri. Balkonlu 1+1, ebeveyn banyolu 2+1, süit odalı 3+1, 4+1, çatı dubleksi ve bahçe katları olmak üzere ailenizin zevkine göre farklı büyüklükteki dairelerle hayatınıza kendiniz şekil verin.

    AİLENİN GÖNLÜNÜ FETHET MUTLU YAŞA…
    Self İstanbul’da ailenizdeki herkese yetecek kadar hayat var… Beylikdüzü’nde yükselen Self İstanbul; toplu taşımaya 5 dakika mesafede, ana ulaşım hattı üzerinde, ailenizle birlikte yaşamdan zevk alacağınız size ait bir dünya sunuyor. 60 adet birbirinden renkli mağazası ve 27 derslikli özel okuluyla hayatın tam içinde, kendinizi bulmak istediğiniz yerdesiniz.

    ÇOCUKLAR GİBİ EĞLEN DOYA DOYA YAŞA…
    Hayatı çocukça bir heyecanla yaşamalı. Bazen de çocuklar için yaşamalı… Self İstanbul, Çocuk Dostu Proje unvanıyla hem size hem de çocuklarınıza dost. Çocuklarınızın güven içinde, özgürce vakit geçirebileceği açık ve kapalı aktivite alanları, sizlerin de peyzaj ve dinlenme alanlarında nefes alabileceğiniz, kendinizi hatırlayacağınız alanlar.

    KARADENİZ; “ÖN SATIŞ DÖNEMİNE ÖZEL FİYATLAR UYGULUYORUZ”
    Bölgeye referans projesi Sembol İstanbul ile başlangıç yaptıklarını belirten Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz; “Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde inşa ettiğimiz Sembol İstanbul projemiz ile müşterilerimizden tam not aldık. Bu projemizden konut alan çok sayıda müşterimiz, beraberinde çevresindeki sevdiklerini de getirdi. Biz de gelen talebi karşılamak üzere bölgedeki ikinci projemiz Self İstanbul’u hayata geçiriyoruz. Bölge ve proje donatılarına oranla fiyatları ekonomik oranda tuttuk ve ön satışta dairelerin metrekaresini 4.000 TL’den başlattık” dedi.

    GENİŞ PEYZAJI VE ÇARŞISIYLA BÖLGEDE ÖNE ÇIKIYOR
    Bölgenin en değerli noktasında, 26 bin metrekare alan üzerinde 203 milyon TL’lik yatırımla yükselen proje, geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor.
    Self İstanbul’da proje alanının yüzde 85’i peyzaja ayrılırken, yeşil dokulu konsepti, estetik mimarisi, konforlu daireleri, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği ticari alanları, zengin spor ve sosyal yaşam alanlarıyla keyifli bir site hayatı sunuyor.

    Projede; 60 adet dükkanın yer alacağı çarşı konsepti, yatırımcılara özellikli iş ve yaşam alanı sunuyor. Maksimum kullanılabilir alanlar sunacak şekilde tasarlanan daireleriyle konforlu bir yaşam anlayışına odaklanılan Self İstanbul’da; yatırımcıya balkonlu 1+1, ebeveyn banyolu 2+1, süit odalı 3+1, 4+1 konut tipleri ile çatı dubleksi ve bahçe katları olmak üzere farklı seçenekler sunuluyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise Eylül 2019’da yapılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.