DOLAR 32,4919
EURO 34,739
ALTIN 2488,807
BIST 9486,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selin ile bir nefes bir mola

    Selin ile bir nefes bir mola
    14.02.2019
    A+
    A-

    Günlük hayat koşturmasında yoğun iş temposu, trafik ve stres gün içinde tazelenme ve ferahlama ihtiyacımızı gerekli kılıyor. Evde, işyerinde, arabada ya da ihtiyaç duyulan her yerde kullanabilen kolonyalar, bu ihtiyacımızı gideriyor.

    Selin’in her biri doğadan gelen kokulardan oluşan kolonya serisi; torosların zirvesinden, gül bahçelerine; mor lavanta tarlalarından, Ege’nin eşsiz kokusu Sığla ağaçlarına uzanarak yenilenmemizi sağlıyor.

    Türkiye’nin ilk kolonyası Selin, kültürel koku mirasımızdaki kokuların yer aldığı “Hayatın Kokusu” serisiyle, gün içinde ihtiyaç duyulan her an kısa molalar verilmesini sağlıyor ve kendini tazelemek isteyenleri mutlu ve keyifli anlara taşıyor.  Ardıç, Bahçegülü, Hanımeli, Lavanta ve Sığla kokularının her biri aynı zamanda farklı bir anıyı temsil ediyor ve özlenen anıları da yeniden yaşatıyor

    Özlenen anılar kolonya şişelerinde saklı

    Torosların 3767 metrelik zirvesini temsil eden Selin Ardıç 3767, ormanların zirvesindeki ferahlığa götürüyor. Gülün ve yemyeşil yapraklarının yağmur sonrasındaki kokusunu yaşatan Selin Bahçe Gülü 7, yediveren güllerinden ilham alıyor. Selin Hanımeli 19:00 ise, yazın habercisi olan hanımelinin kokusunun her akşam saat 19:00’da yaymasından esinleniyor. Dolabı her açtığımızda burnumuza gelen lavanta kokuları, 10 gramlık lavanta keselerini temsil eden Selin Lavanta 10 ile hayat buluyor. Nostaljik lavanta kokusu sizi anneannenizle olan anılarınıza götürüyor. Selin Sığla ise Fethiye’de nesli tükenmekte olan sığla ağaçlarının kokusunu yaşatıyor.

     

    Selin silindir ambalajlar Migros’a, 100 ml’lik pump formatı ise Watsons’a özel raflarda.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.