DOLAR 32,5101
EURO 34,9491
ALTIN 2434,69
BIST 9790,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selpak Collection Peçete sofralara tarz katıyor

    Selpak Collection Peçete sofralara tarz katıyor
    02.08.2017
    A+
    A-

    Dekorasyon tarzını sofralara yansıtmak isteyenler için birbirinden farklı desen seçenekleri sunan Selpak Collection Peçete sofraların değişmez aksesuarı oluyor. Koleksiyonda bulunan renkli ve çiçekli desen seçenekleri kahvaltı sofralarına renk katarken, altın ve gümüş renklerin zarif desenlerle buluştuğu Selpak Collection Peçete modelleri ise akşam yemeklerinde misafirlere göz alıcı sunumu yaşatıyor.

    Keyifli kahvaltılar ve kalabalık yenen akşam yemekleri için hazırlanan sofralar Selpak Collection Peçete koleksiyonu ile göz kamaştırıyor. Birbirinden farklı desen seçenekleriyle en özel ikramlara eşlik eden Selpak Collection Peçete koleksiyonu, sofranın şık tamamlayıcısı oluyor.

    Sofralara renkli dokunuşlar

    Selpak Collection Peçete ile hep birlikte yapılan kahvaltılara neşe katacak sunumlar küçük dokunuşlarla mümkün. Farklı şekillerde katlanarak sunuma hazırlanabilen Selpak Collection Peçete, desenleri ile de sofraları görsel bir şölene çeviriyor.

    Saraylara layık sofralar

    “Altın” veya “Gümüş” desenli Selpak Collection Peçete sofralara asil şıklığı getiriyor.

    Klasik bir katlama ile de kullanabilen Selpak Collection Peçete’nin “Altın” ve “Gümüş” desenleri, hem gümüş hem de sarı yaldızlı yemek takımlarıyla göz alıcı bir uyum sağlıyor. Yemek takımlarında sade tonları tercih edenler için ise Selpak Collection Peçete’nin “Altın” ve “Gümüş” desenleri sofralara görsel olarak hareket katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.