DOLAR 32,4721
EURO 34,9617
ALTIN 2436,386
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selpak dekoratif desenleriyle bulunduğu her ortama şıklık katıyor

    Selpak dekoratif desenleriyle bulunduğu her ortama şıklık katıyor
    08.01.2019
    A+
    A-

    Hayatın her alanında rahatlıkla kullanılabilen Selpak kutu mendiller, şimdi dekoratif yeni desenleriyle tüketicisiyle buluşuyor. Rengarenk ve birbirinden canlı tasarımlarıyla bulunduğu ortama şıklık katan Selpak kutu mendiller butik, maksi, klasik boyut seçenekleriyle ihtiyaca uygun kullanım sunuyor.

    Evde, iş yerinde ve araçlarda hijyen sağlamaya destek olan Selpak kutu mendiller birbirinden farklı renk ve desenleriyle şık bir görüntü sergiliyor. Yeni dekoratif desenleriyle raflardaki yerini almaya başlayan Selpak kutu mendiller, gold, mavi ve lacivert renklerdeki tasarımlarıyla bulunduğu her ortama şıklık katıyor.

    Selpak kutu mendiller üç farklı seçenek sunuyor

    Selpak kutu mendiller mendiller, eğlenceli ve dekoratif paketleriyle yaşamın her alanına renk katarken yumuşacık dokusuyla cildinizi tahriş etmiyor. Selpak kutu mendiller butik, maksi, klasik boyu ile ihtiyaca yönelik seçenekler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.