DOLAR 32,6129
EURO 34,7832
ALTIN 2491,634
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selpak ve TOG’dan ‘‘Ön yargıları silecek’’ proje

    21.08.2019
    A+
    A-

    “Ön Yargıları Silelim” kampanyası ile toplumsal farkındalık yaratmaya devam eden Selpak, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile birlikte ses getirecek bir projeye imza attı. Proje kapsamında vakfın 2019 yılı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimlerini destekleyen Selpak, projeyi tanıtan ambalajlarıyla tüketicilerin farkındalığını artırmayı hedefliyor.

     Topluma değer katan projeleriyle dikkat çeken, Türkiye’nin lider ve yenilikçi markası Selpak, ön yargıları silmek için hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi. Genç kadınların eğitimlerine destek olmak için TOG ile iş birliği yapan Selpak, bu proje ile Ankara, Diyarbakır vb. 10 farklı ildeki Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimlerine destek oluyor.

    Resim

    Kadınlar ön yargılarını siliyor, eğitimlerle güçleniyor

    Kadın olmak, dünyanın birçok yerinde toplumun çizdiği sınırlar ve ön yargılar karşısında, mücadele vermeyi gerektiriyor. “Kadınsın yapamazsın!, Kadın başına ne gerek var?,  Kadınlar zayıftır, Kadından şoför mü olur?…” gibi toplumsal ön yargılar kadının eşit şartlarda yaşamasının önünde bir engel oluşturuyor.

    Selpak ve TOG işbirliği ile genç kadınlara ekonomik, sosyal ve medeni hakları konusunda farkındalık kazandırılması hedeflenmektedir. Selpak, 2019 yılı sonuna kadar birçok kadının eğitimine katkı sağlayacak bu projeyi ürün ambalajlarıyla tanıtacaktır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.