DOLAR 32,5637
EURO 34,7422
ALTIN 2488,839
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selpak’tan pudra kokulu tuvalet kağıdı

    Selpak’tan pudra kokulu tuvalet kağıdı
    26.11.2017
    A+
    A-

    Dekoratif renkleri ve hoş kokuları ile banyolara şıklık ve ferahlık katan Selpak Parfümlü Tuvalet Kağıdı Serisi’nden ‘Pudra Kokusu’ ile banyoların havası değişiyor. Pudra yumuşaklığını banyolara taşıyan Selpak Pudra Kokulu Tuvalet Kağıdı; Fresh Center parfümleme teknolojisi ve alerjen içermeyen formülü sayesinde cilde zarar vermiyor, anneler çocukları için de güvenle kullanabiliyor.

    Kokunun duyguları harekete geçirmekteki gücü, en güzel anıları taze kılıyor. Yaklaşık yarım asırlık Selpak uzmanlığıyla geliştirilen Selpak Parfümlü Tuvalet Kağıtları; bebeksi, saf ve temiz pudra kokusunu, Selpak yumuşaklığı ve dayanıklılığı ile banyolara taşıyor.

    Ailesi için en iyisini isteyenlere

    Selpak’ın özel parfümünün kağıt üzerine değil mihver borusuna sıkılması ile geliştirilen Fresh Center parfümleme teknolojisi sayesine parfüm cilt ile temas etmiyor. Dermotolojik olarak test edilen Selpak Parfümlü Tuvalet Kağıdı, Türkiye’nin ilk parfümlü tuvalet kağıdı olarak her ciltte güvenle kullanım sağlıyor.

    Kalıcı ve ferah parfüm notalarıyla banyoların atmosferini değiştiren Selpak Parfümlü Tuvalet Kağıdı, dokusu, non-alerjen parfüm formülü ve teknolojisi ile ailesi için en iyisini isteyenlerin yanında oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.