DOLAR 32,3303
EURO 35,0591
ALTIN 2285,095
BIST 8978,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Semih Teker: “Çelik kasa talebi artış trendinde”

    Semih Teker: “Çelik kasa talebi artış trendinde”
    06.05.2020
    A+
    A-

    Son yıllarda çelik kasa satışlarında yaşanan artış trendine dikkat çeken Kale Kilit Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Semih Teker, Koronavirüs salgını sonrasında güvenlik ihtiyacının çoğalmasıyla birlikte, bu artışın devam etmesini öngördüğünü dile getirdi.

    Kale Kilit Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Semih Teker, Türkiye’de güvenliğin lider markası Kale Kilit bünyesinde yer alan Kale Çelik Kasa satışları hakkında bilgi vererek, salgın sebebiyle artan güvenlik ihtiyacı karşısında değerli varlıklarını evde koruma altına almak isteyenler için çelik kasaların özelliklerini anlattı.

    Semih Teker, son yıllarda çelik kasa taleplerinde artış olduğuna dikkat çekerek, “Döviz kurlarındaki hareketlenme ile birlikte 2018 yılının sonundan itibaren çelik kasa satışlarında gözle görülür bir artış trendi gözlemliyoruz. Bu talep artışı hem ofis tipi yüksek güvenlikli betonlu çelik para kasalarına, hem de ev tipi küçük çelik kasaların satışlarına yansıyor. Artış trendi 2020 yılının ilk aylarında da devam etti. Aynı şekilde son dönemde salgınla birlikte artan güvenlik ihtiyacından dolayı, salgın sonrası da bu artışın devam edeceğini düşünüyoruz” dedi.

    “Darbelere karşı güçlendirilmiş malzeme kullanılıyor”

    Hırsızlık, gasp ya da yangın gibi durumlara karşı kıymetli eşyaların evde güvenli bir şekilde muhafaza edilmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Semih Teker, “Çelik, dayanıklılığı ve uzun süre kullanıma uygun olması sebebiyle kasaların daha da güvenli olmasını sağlıyor. TSE tarafından hırsızlığa karşı direnci test edilerek onaylanan Kale Çelik Kasa’lar; oksijen kaynağı, elektrikli testere, matkap gibi malzemelere karşı uzun süre direnç gösteriyor. Ayrıca gövdesi ve kapağı güçlendirilmiş beton ile kuvvetlendirilerek, ciddi oranda ağırlaştırılıyor. Özel talep olan durumlarda zemine veya duvara montajlama hizmeti ile ekstra güvenlik sağlanabiliyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik, ticari kasa modelleri, ankastre kasa modelleri, zırhlı kasa modelleri, yangına dayanıklı kasa modelleri gibi birçok farklı ürün seçeneklerimiz bulunuyor.  Farklı renk seçenekleriyle öne çıkan ev tipi kasalar ise küçük ve hafif olması nedeniyle ev, otel ve ofis kullanımlarında tercih ediliyor.

    “Kale Çelik Kasalar açılamamasıyla ünlü”

    Kale Çelik Kasaların açılamamasıyla ünlü olduğuna dikkat çeken Semih Teker, “Kasalarımızın art niyetli girişimlere karşı açılamamasıyla ilgili çok sayıda müşteri teşekkürü alıyoruz. Örneğin; kuyumcuların yoğun olarak yer aldığı bir iş merkezine gece hırsız giriyor ve aynı firmanın farklı marka kasalarını açıp içindekilerini alıyor. Ancak Kale Çelik Kasa onca müdahaleye ve darbe

    almasına rağmen açılmıyor. Sonrasında iş yeri sahibi güzel bir teşekkür yazısıyla başından geçen olayı bize aktarıyor. Darbelere karşı koyan kasalarımızı da konsept mağazamızda sergiliyoruz. Kullanıcılarımız Kale Çelik Kasalarla tüm değerli varlıklarını koruma altına alarak, her türlü hırsızlık olayına karşı riski en aza indirgeyebilir” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.