DOLAR 32,5292
EURO 34,7611
ALTIN 2494,135
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ tiyatro oyunu büyük ilgi ile karşılanmaya devam ediyor

    ‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ tiyatro oyunu büyük ilgi ile karşılanmaya devam ediyor
    06.02.2020
    A+
    A-

    Usta oyuncular Kayra Şenocak, Pelin Öztekin, Dost Elver ve Ferdi Akarnur’ un performanslarıyla Temaşa Gösteri Sanatları tarafından sahnelen ‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ tiyatro oyunu yoğun ilgi ile karşılanıyor.

    11 yıllık evliliklerini kurtarma çabasında olan bir çiftin psikodramasını konu alan ‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ evlilikte kadınlar aslında ne ister? Erkekler bu isteklerin ne kadarını doğru anlar?’’ sorularının cevaplarını esprili bir dille yanıtlıyor. Oyunun senaryosunu ve yönetmenliğini ise yine Kayra Şenocak üstleniyor.

    Bazen erkeklerin bazense kadınların gözünden birden fazla hikayenin anlatıldığı ‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ hemen hemen her evde yaşanan diyalogları ortak bir dille anlatırken ilişkilerde empati, anlayış ve sevginin gücünü seyirciye keyifli bir mizah anlayışıyla aktarıyor.

    Peki ya siz 11 yıllık bir evliliği ayakta tutmak için en fazla ne yapardınız? Mesela sırf karınızı mutlu etmek için hamile kalır mıydınız?

    Gündelik hayatlardan doğal kesitlerin yer alması ve seyircilerin kendi ilişkilerinden mutlaka bir parça bulmasıyla büyük ilgi gören ‘’ Seni Unutmak İstemedim ki ‘’ 7 Şubat’ta Profilo’da, 8 Şubat Grand Pera, 10 Şubat Ataköy, 11 Şubat Sultanbeyli ve 22 Şubat Moi Sahne’de sergilenecek.


    Yazan Yöneten: Kayra Şenocak

    Oyuncular:
    Kayra Şenocak
    Pelin Öztekin

    Dost Elver

    Ferdi Akarnur

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.