DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sensehome ile evler daima kontrol altında

    Sensehome ile evler daima kontrol altında
    27.12.2017
    A+
    A-

    Kadıköy’ün gözde projesi The Mandarins Acıbadem’de yer alan Sensehome teknoloji, iklimlendirme, havalandırma, aydınlatma ve güvenlik yönetimi gibi sistemleri akıllı telefonla uyumlu olarak yönetme kolaylığı sağlıyor.

    Yenilikçi mimari tasarımları hayata geçiren markalı konut projeleri, günlük yaşamı kolaylaştıran ve ev konforunu artıran teknolojik çözümleriyle fark yaratıyor. Bu projeler arasında yer alan The Mandarins Acıbadem’in özel hizmetleri arasında yer alan Sensehome teknolojisi; evin iklimlendirilmesinden havalandırılmasına, aydınlatılmasından güvenliğine kadar tüm sistemlerin yönetimini cep telefonuna taşıyor.

    Çocukların eve giriş ve çıkış saati cepte

    Akıllı telefonlarla uyumlu olan Sensehome teknolojisi ile evin ısı konforu yönetiliyor, doğalgaz, su, elektrik gibi kaynakların kontrolü sağlanıyor, aydınlatma sistemi kontrol ediliyor ve butler hizmetlerini uygulama üzerinden yönetebiliyor. Aileler projelerde çocuklarının güvenliğini sağlayan özelliklere de çok dikkat ediyor. Uygulama sayesinde kapının açılıp kapandığı saatler cep telefonuna bilgi olarak iletilecek ve böylece çocukların eve giriş ve çıkış saatleri de kontrol altında olacak.

    Akasya AVM’nin yanında iki etap olarak inşa edilen proje, başta 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olmak üzere, Ünalan metrosu, Uzunçayır metrobüs durağı, Göztepe Medical Park Hastanesi, Doğa Koleji ve Doğuş Üniversitesi gibi önemli lokasyonlara yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.