DOLAR 32,3249
EURO 35,0787
ALTIN 2300,38
BIST 9049,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sephora ile cildinizi şımartın

    Sephora ile cildinizi şımartın
    08.08.2017
    A+
    A-

    Detoxifying Foam Cleanser – Detoks Etkili Cilt Temizleyicisi
    Bir kerede cildi kirden, ölü hücrelerden, tozdan, makyaj kalıntılarından ve yağ fazlasından arındırmak isteyenler için vazgeçilmez bir alternatif olan Detoxifying Foam Cleanser, detoks etkili temizleyici içeriyor. Ürün, arındırıcı ve detoks etkili formülü ile cildi gölgeleyen tüm kusurları hızlı bir şekilde yok etmeyi vadediyor.
    Fiyatı: 34,90 TL
    Oil-In-Foam Cleanser – Cilt Temizleyicisi
    Bu yenilikçi köpük dokulu temizleyici , cildinizi temizlemekle kalmaz , aynı zamanda derinlemesine besler ve cildinize hafif, çiçeksi ve bal gibi bir koku sunar.

    Fiyatı: 34,90 TL
    Moisturizing & Refreshing Body Jelly – Nemlendirici& Canlandırıcı Vücut Jeli
    Hafif parfümüyle keyifli anlarınıza eşlik eden Moisturizing & Refreshing Body Jelly, cildi hafifletmeye, nemlendirmeye odaklanıyor ve uygulandığı anda cildinizde eriyor. Yağ içermeyen formülüyle anında cilde nüfuz eden ürün, gün boyunca tazelik veriyor. Kiraz, aloe vera ve kaktüs ekstresinden oluşan ürün, cildi kusursuz nemlendirme konusunda vazgeçilmez bir seçenek oluyor.

    Fiyatı: 34,90 TL
    Nourishing Mousse Body Oil – Nemlendirici Yağ
    Made in Sephora’nın yeni koleksiyonundaki en iddialı ürünlerinden biri olan Nourishing Mousse Body Oil, yağ dokusunun zenginliği ve köpük dokusunun yağsız dokunuşuyla kullanıcılarını mutlu ediyor. Köpüksü dokusu, cilde sürüldüğünde yağa dönüşüyor ve ciltte sabitleniyor. Castanha yağından oluşan (Brezilya fıstığı) dokusu, cildi en yüksek seviyede besliyor ve uygulamanın hemen ardından kuruyor.

    Fiyatı: 34,90 TL
    Moisturizing Shower Oil – Nemlendirici Duş Yağı
    Babassu yağı( Brezilya Palmiyesi) ile cildi yumuşatan ve hafifleten Moisturizing Shower Oil, satensi dokusu ile cildinizi besliyor.

    Fiyatı: 26,90 TL
    Gentle Melting Body Scrub – Peeling Kremi
    Kızılcık özü, pamuk sütü, ince bambu tozu ve meyve asitleri içeren Gentle Melting Body Scrub, cilt dokusunu nazikçe arındırıyor ve cildinizi pürüzsüzleştimenize yardımcı oluyor.

    Fiyatı: 34,90 TL
    All Inclusive Mask Set – Skincare From Head To Toe – Maske Seti
    Bu Maske seti ailesindeki 6 farklı ürünle, yüz, gözler, burun, dudaklar, eller ve ayaklar hedefleniyor. Arındırıcı ve detoks etkili yosun, besleyici avokadolu, arındırıcı ve peeling etkili kömürlü, nemlendirici güllü, yaşlılık karşıtı arganlı ve ferahlatıcı lavantalı olmak üzere her zevke hitap eden bir maske seti ile kendinize birkaç dakika vakit ayırmaya ne dersiniz?

    Fiyatı: 69,90 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.