DOLAR 32,6192
EURO 34,7417
ALTIN 2501,103
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sephora yılın perakendecisi seçildi

    04.05.2018
    A+
    A-

    Lider güzellik markası Sephora, 2018 Dünya Perakende Kongresi’nde ‘Yılın Perakendecisi’ ödülüne layık görüldü.

    Dünya genelinde perakende markalarının yarıştığı kongrede, Sephora’nın sektördeki aktif girişimleri, 10 yıl içerisinde gösterdiği büyüme oranları, müşterilerine yaşattığı farklı ve mükemmel müşteri deneyim & servis kriterleri değerlendirilerek, bu ödülü almaya hak kazandı.

    34 ülkede, 2.500’den fazla mağazası olan öncü ve lider Fransız kozmetik markası Sephora; 2007 yılından beri Türkiye pazarında, 45 mağazası ve 400’ün üzerindeki güzellik uzmanı ile kozmetik, cilt bakımı ve parfüm kategorilerinde güzellik tutkunları ile buluşuyor.

    Tüm dünyadan perakende markalarının yer aldığı prestijli kongrede ‘Yılın Perakendecisi’ ödülüne layık görülen Sephora’nın CEO’su Chris de Lapuente konuyla ilgili yaptığı açıklamada, geçtiğimiz on yılda Sephora’nın başarılı bir küresel büyüme sergilediğini ve şu anda 2 bin 500’den fazla mağazayla 34 ülkede faaliyet gösterdiğini söyledi. Chris de Lapuente ayrıca, “’Yılın Perakendecisi’ seçilmekten gurur duyuyoruz ve bunu Sephora’nın global çapta topladığı takdirin bir eseri olarak görüyoruz. Marka olarak, bu önemli başarımızı ekip olarak kazandığımıza inanıyoruz ve bu ödül, bizi dünya çapındaki başarımıza kavuşturan Sephora ailesine mensup on binlerce insana dokunuyor; onları yüceltiyor.” dedi.

    Yılın perakendecisi ödülü Dünya Perakende Kongresi’nin en önemli ödül kategorisinde yer alıyor. Bu ödül Sephora’nın, hem sektörde hem de dünyada yaşanan değişimlere doğru cevap verdiğini önemli bir göstergesi.

    Dünya Perakende Kongresi, en büyük perakende ikonlarından en inovatif ve öncü start-up’lara, ulusal pazar liderlerinden en güçlü uluslararası oyunculara, küresel perakende endüstrisinin liderlerini bir araya getiriyor. Her yıl gerçekleştirilen kongre üç gün boyunca perakendenin geleceğini şekillendirecek içgörüler sunuyor ve hızlı değişim çağında tüketicinin ihtiyaçlarını nasıl karşılayabilecekleri konusunda perakendecilere yol gösteriyor. Perakende devlerini her yıl bir araya getiren bu emsalsiz uluslararası buluşma, güçlü bağlantılar sağlamanın yanı sıra sektörün gidişatına dair önemli bir yön veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.