DOLAR 32,5342
EURO 34,9043
ALTIN 2439,002
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sephora’dan Babalar Günü için hediye alternatifleri

    30.05.2019
    A+
    A-

    Sephora, Babalar Günü için her zevke ve bütçeye uygun olarak sunduğu hediye alternatifleri ile bakımına özen gösteren en özel erkekleri unutmuyor.

    Sephora’nın babalara özel hediye alternatifleri arasında yüz temizleyici peelingler, duş jelleri, bakım kitleri ve parfüm alternatifleri bulunuyor. Takvimler Babalar Günü’nü gösterdiğinde, babalar aldıkları hediyeler ile kendilerini daha da özel hissedecek!

    Sephora deneyimi şimdi online:

    Hemen keşfet!

    Sephora Toning Cleansing Gel – Yüz Temizleyici Jel

    Sephora Yüz Temizleyici Jel, gün boyunca hava şartlarından olumsuz etkilenen cildi temizlemeye yardımcı oluyor. Sabah ve akşam kullanılan ürün, paraben içermiyor, formülündeki HydroSenn+TM ile cildi temizliyor ve rahat nefes almasını sağlıyor.

    Sephora Energising Moisture Gel – Nemlendirici Jel

    Sephora’nın cildi tazeleyen ve nemlendiren ürünü, uygulamadan sonra cildi yumuşatıyor ve yatıştırıyor. İçeriğindeki HydroSenn+TM tanecikleri ile cildin ferahlamasını sağlıyor. Yaşlanmanın ilk izlerini de önleyen Sephora Energising Moisture Gel, düzenli kullanım sonrasında belirgin bir şekilde ciltte aydınlanma ve yenilenme sağlıyor.

    Sephora Moisturizing Balm For Sensitive Skin – Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Balm

    Sephora, özellikle tıraştan sonra hassaslaşan ciltler için mükemmel bir çözüm sunuyor. Cildi sakinleştirmenin yanı sıra içeriğindeki HydroSenn+TM ile nemlendiriyor. Yağsız formülüyle, cildin kremi hemen emmesini sağlayan ürün, cilt dokusunu çevresel faktörlerden koruyor. Sabah, akşam düzenli olarak uygulandığında tıraş sonrası oluşan yanma hissini de en aza indirgiyor.

    Sephora Depuffing Roll-on Gel – Göz Altı Roll-on

    Sephora’nın jel ürünü, %79 oranında gözaltındaki şişkinlikleri azaltıyor. Kırmızı üzüm özü içeriği ile koyu renkli halkaları da yok eden jel, hassas gözlerde de kullanılabiliyor. Ürünün içeriğinde göz çevresini nemlendiren HydroSenn+ bulunuyor.

    Sephora Super Gentle Shaving Foam – Tıraş Köpüğü

    Sephora tıraş köpüğü, yumuşak formülüyle kolay kullanım olanağı sunuyor. Tıraş sonrasında ciltte meydana gelen tahrişi önleyen köpük, pürüzsüz bir cilt elde etmeyi sağlıyor.

    Sephora Anti Perspirant Roll-on Deodorant – Roll-on

    Sephora roll-on, ter ve ter kokusuna karşı 24 saat boyunca koruma sağlıyor. Gün boyunca ferahlık hissi veren ürün, iz yapmayan formülüyle de kullanım kolaylığı sunuyor.

    Sephora Do-it-all Shower Gel – Duş Jeli

    Sephora, erkeklerin hayatını kolaylaştıracak yepyeni ürünü ile dikkat çekiyor. Sephora duş jeli, tek ambalajda 3 farklı ürünü bir arada sunuyor. Vücutta, yüzde ve saçta kullanılabilen ürün, HydroSenn+ içeriği ile cildi nemlendiriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.