DOLAR 32,5434
EURO 34,8995
ALTIN 2427,388
BIST 9684,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sephora’dan yeni yıla özel parfüm kampanyası

    Sephora’dan yeni yıla özel parfüm kampanyası
    11.12.2017
    A+
    A-

    Yeni yıla girerken hem kendini hem de sevdiklerini birbirinden güzel hediyelerle mutlu etmek isteyenlerin vazgeçilmez durağı olan Sephora, yeni yıla özel sunduğu parfüm kampanyasıyla yüzleri güldürüyor.

    Her zevke ve her bütçeye uygun bir hediye alternatifi sunmasıyla yeni yıl hediyesi arayşında olanların ilk adreslerinden olan Sephora, 9 -31 Aralık 2017 tarihleri arasında sunduğu, yeni yıla özel parfüm kampanyasıyla dünyaca ünlü markaların en sevilen parfümlerine avantajlı bir şekilde sahip olma imkanı sunuyor.

    9-31 Aralık 2017 tarihleri arasında, Sephora Mağazaları’nda, seçili parfümlerde geçerli olan kampanya; 400 TL alışverişe 100 TL, 300 TL alışverişe 75 TL, 200 TL alışverişe 50 TL ve her ek 100 TL alışverişe ek 25 TL indirim fırsatı sunuyor.

    Stoklarla sınırlı olan kampanyadan faydalanabilmek için, Sephora Kart sahibi olmak veya alışveriş anında açtırmak gereklidir. Sephora Kart Programı’na ilk defa katılacak müşteriler için kampanya başka indirim ve promosyon ile birleştirilemez

    Sephora’dan Göz Alıcı Hediye Önerileri!

    Sephora, bu sene muhteşem hediyelerle kapınızı çalıyor… Birkaç saniye içerisinde makyaj yapmaya yarayan büyülü çubuklar, tilki tasarımlı ışıltılı balmlar, süslü kartpostallar, eğlenceli bir şekilde patlatılacak Piñata, Aralık ayının güzelliklerle geçmesini sağlayan bir takvim, yılbaşı temalı ambalajlarıyla el ve ayaklar için maskeler, simli vücut pudrası ve nicesi sizi Noel Baba’nın varlığına inandırmak için geliyor…

    Jimmy Choo Illicit Flower

    Illicit’in daha canlı bir versiyonu olan Illicit Flower, orijinali kadar büyüleyici.

    Çekici kayısı ve keskin mandalina kokusu, orijinal gül kokusuna yeni bir boyut getiriyor. Kadınsı süsen çiçeği kokusu, yasemin, greyfurt çiçeği gibi çiçeksi notalarla birleşiyor. Bu canlı, parıltılı parfüm, ciltte büyüleyici ve baştan çıkarıcı bir etki bırakıyor.

    Sandal ağacı ve misk, turunç notalarının yumuşaklığıyla dengeleniyor ve ortaya akıllardan çıkmayacak bir koku çıkıyor. Kadınların son aksesuarı Illicit Flower, bütün görünümlere bitirici dokunuşu yapacak bir koku taşıyor.

    Fiyatı: 100ml, 499TL

    Winter Kisses – Üçlü Mini Kiss Me Balm Seti

    Bu minik kit adeta Noel Baba’nın var olduğunun kanıtı. Yeni yılda bize, hayran kalınacak renklerde, mükemmel ve dayanılmaz üç dudak balmı hediye ediyor.

    Fiyatı: 49,90 TL

    Puff & Shine – Simli Vücut Pudrası

    Çok güzel ve altın yıldızlarla kaplı kapağın altından muhteşem bir ürün çıkıyor.

    Simli pudra, pembe yumuşacık pufu ile uygulanara; yüz, vücut, saçlar ve dekolteye rahatça parıltı katıyor.

    Fiyatı: 49,90 TL

    Christmas Wishes – Mini Maskara (Yılbaşı Kartı İle)

    Minik kart ile Noel Baba’ya yeni yıl dilekleri iletiliyor.

    Ve tabii ki kirpikleri şekillendiren ve bakışlara derinlik kazandıran mini The Mascara hemen geliyor.

    Fiyatı: 25,90 TL

    Shiny Star Lipgloss – Dudak Parlatıcısı

    Minik ve tilki süslemeli dudak parlatıcıları çam ağaçlarına ışıltı katmaya geliyor. Üstelik dudaklarda hoş bir parıltı yaratıyor.

    Fiyatı: 15,90 TL

    Magic In The Gloss – 6 Renkli Dudak Parlatıcısı

    Sihirli parlatıcı çubuk dudakları anında canlandırıyor.

    6 farklı renk tonu ve zarafetiyle dudaklarda romantik bir bitiş yaratıyor.

    Fiyatı: 39,90 TL

    The Magic Trick – Sihirli Çubuk

    Bu sihirli çubuğun, altın yıldızla kaplı sihir gücü bulunuyor.

    Göz kapaklarını doğal ten rengi bir farla renklendirmek ve kirpik diplerini siyah bir kalemle belirginleştirmek isteyenler dileklerine kavuşuyor.

    Fiyatı: 29,90 TL

    Lip Balm – Dudak Balmı

    Yılın yıldız tilkisi gözlerini kapatıyor ve size bu şahane dudak balmını sunuyor. Bu özel balm, dudaklarınızı hafifçe renklendirirken, ışıl ışıl görünmesini de sağlıyor.

    Fiyatı: 21,90 TL

    The Magic Kit – Özel Göz Kiti

    En çok satanlar yine bir araya gelmiş. Cinescope maskara ve mini göz kaleminden oluşan bu kitin bakışlarınızı derinleştireceğinden şüphe yok.

    Fiyatı: 44,90 TL

    La Piñata- Yeniyıl Pinyata

    Birçok güzellik ürünü ile doldurulmuş olan bu Piñata yeni yıl hediyesi için mükemmel bir alternatif.

    Dudak maskesi, Fingertip eyeliner, The Mascara, Lip stain ruj, banyo kapsülü, banyo küpü, gece maskesi, saç bandı, göz maskesi ve mini törpüden oluşan bu set kalpleri çalıyor.

    Fiyatı: 119,90 TL

    Winter Wonderland-Yeni Yıl Takvimi

    Yeni yıl için geri sayım başladı… Sephora’nın sunduğu bu özel takvimdeher gün için bir sürprizi var! Color Hit oje, likit ruj, allık, saç bandı, gece maskesi ve tırnak törpüsü takvimin içindeki güzelliklerden sadece birkaçı.

    Bu ürünler dışında Colorful far, eyeliner, mini dudak kalemi, duş kapsülleri, kaş sabitleyici, cep aynası, oje çıkarıcı mendiller, suda eriyen küp gibi güzellikler de diğer sürprizlerden…

    Fiyatı: 149,90 TL

    Surprise Mug – Sürpriz Kupa

    Kışın yapılacak en güzel şey yumuşacık bir battaniyenin altında sıcacık bir şeyler içmektir.

    Sephora size bu keyfi yaşatıyor.

    Önce, içindeki 8 banyo kapsülü ile banyo keyfi yaşatıyor, sonrasında da sıcacık bir içecek yudumlananız için kupasını sunuyor.

    Fiyatı: 39,90 TL

    Lovely Hand Set – El Kiti

    Soğuk havalarda gerginleşen ve kuruyan ellere, hak ettiği bakım bu kit ile yapılıyor.

    Yeniden kullanılabilir ısıtıcı, el maskesi ve nemlendirici el kremini bir araya getiren bu kitle eller şımartılıyor!

    Fiyatı: 39,90 TL

    Avocado Skincare Gloves – Avokadolu El Makesi

    Noel motifleriyle süslenmiş bu eldivenler elleri yumuşatıyor, nemlendiriyor ve onarıyor.

    Fiyatı: 16 TL

    Almond Skincare Socks – Bademli Ayak Maskesi

    Ayakların bakımlı ve yumuşak olmasını sağlayan bu bademli ayak maskesi; 20 dakikada kuru bölgeleri besliyor, topukları yumuşatıyor ve ayakları belirgin bir şekilde onararak rahatlatıyor.

    Fiyatı: 16 TL

    Mask Me All Over!* – Baştan Ayağa Maske Seti

    Baştan aşağı size bakım yapacak 7li maske kiti karşınızda.

    Hindistan cevizli saç maskesi, yosunlu yüz maskesi, yeşil çaylı göz maskesi, güllü dudak maskesi, kömürlü burun bandı, aloe veralı el maskesi ve lavantalı ayak maskesi içeren bu kit bakım ritüelinizin kahramanı oluyor.

    Fiyatı: 84,90 TL

    3 Masks To Party!* – Yüz Bakım Maske Kiti

    Burun için kömürlü bant, dudaklar için shea özlü bir maske ve son olarak göz çevresi için narlı bir başka maske ve artık maske partisi zamanı!!!

    Fiyatı: 29,90 TL

    Detox My Skin!* – Yüz Detoks Kiti

    Cilt yetersiz kaldığında, detoks etkili aktiflerle zenginleştirilmiş bu 5’li bakım kiti yardımınıza koşuyor!

    Cildi temizlemek için kömür özlü temizleme suyu, siyah sünger, göz çevresi için deniz yosunu maskesi, mavi killi yüz maskesi ve burun için arındırıcı bant.

    Cildi mükemmel şekilde temizlemek için kusursuz bir bileşim.

    Fiyatı: 79,90 TL

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.