DOLAR 32,5248
EURO 34,7416
ALTIN 2490,173
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sephora’nın mini güzellik dünyasında seçim yapmak çok zor

    27.06.2019
    A+
    A-

    Sephora Collection, çok sevilen, enerjik ve rengarenk ürünlerinin seyahat boyları ile güzellik tutkunlarının hayatını kolaylaştırıyor. Sephora Collection’ın mini güzellik dünyasında yer alan ürünler, ofiste, tatilde, plajda, yaz akşamlarında bakımını bir an olsun eksik etmeyen kadınların, ayrılmaz bir parçası oluyor…

     

    KARPUZLU GÜNEŞ SONRASI MASKESİ

    Hem yüz hem de dekolte bölgesi için maske: hayran kalmak için iki iyi neden ve güneş ışınlarından ısınmış cildi yatıştırmaya yardımcı olmanın en iyi yolu! İçeriğinde bulunan doğal karpuz özleri, anında cildinizde tazelik ve serinlik uyandıran bir etki bırakmasına yardımcı oluyor.

    SEPHORA COLLECTİON DUDAK BALMI VE PEELİNGİ

    Sephora Collection, bu yaz için eriyen dokular ve bağımlılık yapan kokular içeren dudak balm ve peeling koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor.

    Koleksiyona yeni eklenen vanilya dudak balmı ve ejder meyvesidudak peelingi ile
    dudakları şımartmak artık çok kolay!

    SEPHORA COLLECTION FREEZING YÜZ MASKESİ

    Okaliptus özü ve mentolle zenginleştirilmiş buz mavisi hidrojelli yüz maskesi, cildinizin ışıl ışıl görünmesine yardımcı oluyor. 10 dakika sonra daha canlı bir cilde kavuşmanıza destek olur.

    SEPHORA COLLECTION PEELING ETKİLİYÜZ MASKESİ

    Meyve asit kokteyleri içeren bu maske, cildinizin ışıltı, yumuşaklık ve esneklik kazanmasına destek oluyor.

    SEPHORA COLLECTION NEMLENDİRİCİ YÜZ KREMİ

    Sephora nemlendirici yüz kremi, tüm cilt tiplerine uyum sağlayan kremsi yapısıyla seyahat çantanızın kahramanı olacak!Hiyaluronik asit + vitamin kokteyli içeriğiyle, cildin nemlendirilmesine ve aydınlık bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

    SEPHORA COLLECTION AYDINLATICI YÜZ PEDLERİ

    Sephora arındırıcı pedler, cildinizde anında aydınlık ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmanıza destek oluyor.

    SEPHORA COLLECTION SEYAHAT FIRÇA SETİ

    Her yere kolayca taşınabilen ve tatilde ihtiyaç duyulabilecek tüm temel fırçaları içeren fırça seti Sephora ile artık hep yanınızda!

    SEPHORA COLLECTIONCİLT MASAJ ROLL-ON’U

    Sephora Collection’ın bu pembe quartz roll-on’u, daha güzel bir cilde kavuşmanız için şişlikleri azaltmaya yardımcı oluyor. Günlük kullanılan ürünlerin (nemlendirici, serum, krem, maske) etkisini daha iyi göstermesine destek oluyor. Günlük olarak 5-10 dk masaj yapılması yeterli.

    SEPHORA COLLECTION RENKLENDİRİCİ SAÇ SPREYİ

    Her zevke uygun bir renk mevcut! Renkli geçici saç spreyleri arasında çarpıcı ve çılgın renkler bulunuyor: toz pembe, fuşya,şeftali… Günün herhangi bir saatinde korkmadan saçlarınıza uygulayın! Her saç tipine uygun olan bu 3 farklı renkli saç spreyi , saçı geçici olarak renklendirir ve suyla kolayca çıkar… Yaz festivallerinin vazgeçilmezi olan saç spreylerini yanınıza almayı unutmayın!

    SEPHORA COLLECTİON HAFTA SONU KİTİ

    İster arkadaşlarınızla bir yolculuk, ister romantik bir kaçamak veya iş gezisi yapın, her zaman donanımlı olmak gerekir… Bu pratik kit size ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.

    Tam bir yaz görünümü sunan çantanın içinde krem uygulayabilmek için bir aparat ve boş şekilde 5 şişe ve kap bulunuyor.

    SEPHORA COLLECTION EL MASKESİ

    Bu pratik ve su geçirmez özellikteki el maskeleri ile eller 15 dakikada yumuşacık oluyor. Ellerini nemlendirmek ve güzelleştirmek isteyenler Aloe Vera, beslemek ve onarmak isteyenler ise Avokado’lusunu tercih ediyor.

    SEPHORA COLLECTION AYAK MASKESİ

    İster uzun bir iş ya da alışveriş günü olsun isterse dans pistinde çılgınlık gecesi… Çözüm Kore trendlerinden esinlenerek yaratılan bu nemlendirici ve su geçirmez çorap maskelerinde! Lavanta ile yeniliyor ve rahatlatıyor. Badem ile rahatlık veriyor ve onarıyor. Giyin, bekleyin ve tadını çıkarın!

    SEPHORA COLLECTION MİNİ 10’LU MAKYAJ TEMİZLEME MENDİLLERİ

    Durulamadan veya pamuk kullanmadan etkili bir şekilde makyajınızı çıkarmak ve cildinizi temizlemek misiniz? İşte çözüm! İsteğe göre temizleyen ya da peeling yapan, yeniden kapanabilir paketlere yerleştirilmiş mendiller!

    Mendiller yüz ve gözlerdeki kirleri temizlemek, makyajı yumuşak bir şekilde çıkarmak için kullanılıyor. Yatıştırıcı hindistan cevizi suyu, detoks etkili kömür özlü ya da ferahlatıcı karpuz: isteklere ve cilde göre seçiliyor! Ölü cilt hücrelerinden peeling etkisiyle kurtulmak mümkün. Ortak noktaları ise pratiklik ve taze kokular!

    Güzelliğe dair her şey Sephora’da…

    Sephora Mağazaları ve online alışverişe açılan www. sephora. com. tr, cilt bakımından makyaja, aksesuardan banyoya kadar uzanan binlerce ürün ve marka seçeneğini bir arada sunuyor. Sephora, farklı ve yenilikçi konsepte sahip mağazalarında Givenchy, Chanel, Dior, Yves Saint Laurent, Lancome, Armani, Estee Lauder, Guerlain, Nars gibi lüks kozmetik markalarının yanı sıra, Amerika ve Avrupa’nın en çok tercih edilen ve sadece Sephora’larda satışa sunulan; Fenty Beauty, Anastasia Beverly Hills, Benefit, Too Faced, Glam Glow, Beauty Blender, Rexaline, Erborian gibi markaları da tüketiciyle buluşturuyor. Sephora mağazaları ve www. sephora. com. tr ayrıca; Sephora markalı makyaj, cilt, vücut ve saç bakımı, aksesuarlar, banyo, seyahat ve erkek ürünlerinden oluşan, zengin bir koleksiyon sunuyor. Sephora mağazalarında yer alan makyaj ve cilt bakım servisleri de kozmetik severleri bekliyor.

    Sephora İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Bursa, Gaziantep, Samsun, Aydın ve Kayseri’de 44 mağaza ile Sephora severlerin hayatına güzellik katmaya devam ediyor.

    #SephoraTurkiye Facebook, Instagram, Youtube hesaplarından güzelliğe dair tüm trendleri Sephora ile takip etmek mümkün.

    Sephora Sadakat Programı avantajlarla dolu büyüleyici bir dünyanın kapılarını aralıyor…

    Dünyaca ünlü kozmetik devi Sephora, Sadakat programı ile kozmetik tutkunlarına birbirinden özel fırsatlar sunuyor. Sephora’nın büyüleyici dünyasını keşfetmek, ayrıcalıklar sunan kapısını aralamak isteyen güzellik tutkunları Sephora mağazasından yapacakları herhangi bir alışveriş sırasında Sephora White üyelik kasalardan ücretsiz açılabiliyor.

    Sephora White üyeleri yaptıkları alışverişlerde puan biriktiriyor, biriktirdikçe özel avantajlardan faydalanarak, Sephora Black üyeliğe yükseliyor ve daha da avantajlı alışverişin keyfine varıyor. Sephora Black üyelerine özel dönemlerde, sadece Black üyelerine özel kampanyalardan faydalanma ve yeniliklerden haberdar olma ayrıcalığının yanı sıra doğum günlerinde de orijinal boy ürün hediyesine sahip oluyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.