DOLAR 32,3316
EURO 35,1655
ALTIN 2243,49
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Seracare’ yüzey temizlik grubu ile yüzeyler ışıl ışıl

    ‘Seracare’ yüzey temizlik grubu ile yüzeyler ışıl ışıl
    18.11.2019
    A+
    A-

    Kalekim, seramik yüzeyleri çimento kalıntılarından arından ‘Seracare Çimento Sökücü’ ve derz dolgularda oluşan lekeleri, doğal içeriği sayesinde aşındırmadan çıkararak mekanlara hijyen sağlayan ‘Seracare Derz Temizleyici’ ile özellikle kadınlar için mükemmel bir temizlik çözümü sunuyor. Yeni uygulama veya tadilat sonrası temizlik konusunda ise ‘Seracare Leke Çıkarıcı’ tüketici ve profesyonellere büyük kolaylık sağlıyor.

    Kalekim, seramik ve derz dolguların üzerinde oluşan kir, kireç ve deterjan kalıntılarını derzleri aşındırmadan çıkaran organik temizlik malzemesi ‘Seracare Derz Temizleyici‘ ile kullanıcıların tüm beklentilerini karşılıyor.

    Seramik, porselen seramik gibi kaplama malzemeleri ve derz dolguların temizliğinde mükemmel sonuç veren ‘Seracare Derz Temizleyici ‘, doğal içeriği sayesinde dolgu yüzeyini aşındırmadan temizliyor. Evlerinde ilk günkü rengini koruyan derz dolgular ve tertemiz seramik yüzeyler isteyen kullanıcılar için mükemmel çözümler sunuyor.

    Derz dolgu üzerindeki biriken doğal kirlerin olduğu bölgeye yakın mesafeden sıkılarak kullanılan organik temizlik malzemesi ‘Seracare Derz Temizleyici’ sayesinde, sadece 3-5 dakika sonra bez veya sünger yardımı ile temiz bir yüzey elde ediliyor. Özellikle banyo, mutfak gibi ıslak hacimlerdeki en büyük problem, doğal yollarla oluşan kir, kireç ve deterjan artıklarının derz dolgular üzerinde birikmesi ve kolaylıkla temizlenememesidir. Kullanılan temizlik malzemelerinin çoğu derz dolguları aşındırdığından yapılan temizlik derz dolguların hızla tekrar kirlenmesine sebebiyet verir.

    Çimento sökücü ve leke çıkarıcı

    Kalekim’in Seramik yüzeylerde kalan çimento esaslı yapıştırıcı ve derz dolgu atıklarının temizlenmesi için geliştirdiği ‘Seracare Çimento Sökücü’ ise başta banyo ve mutfak olmak üzere seramik kaplı tüm mekanlarda son derece kolay ve etkili bir temizlik sağlıyor.

    Seracare Çimento Sökücü’ seramik, porselen seramik, sırlı seramik, granit, klinker, kotto, rustik döşeme, ocak taşları, doğal taş gibi kaplama malzemeleri üzerindeki çimento ve kireç esaslı tüm inşaat atıkları ve harç kalıntılarının kolayca temizlenmesinde kullanılıyor. Asitlere dayanıklı kaplama malzemeleri üzerindeki çimento kalıntılarını zararlı gazlar çıkarmadan temizleyen asidik temizlik malzemesi ‘Seracare Çimento Sökücü’ sayesinde, sadece 3-5 dakika sonra bez veya sünger yardımı ile tertemiz bir yüzey elde ediliyor.

    Serinin diğer bir ürünü olan Seracare Leke Çıkarıcı,seramik, granit, mermer gibi malzemeler üzerinde kahve, yağ, meyve suyu gibi zorlu lekelerin çıkarılmasında mükemmel sonuç vererek temizlik işlerini kolaylaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.