DOLAR 32,5033
EURO 34,579
ALTIN 2493,27
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seramiksan’dan modern ve zamansız tasarımlar

    Seramiksan’dan modern ve zamansız tasarımlar
    19.11.2018
    A+
    A-

    Seramiksan’ın mimari ihtiyaçlar için özel olarak ürettiği yepyeni iki serisi Terazzo ve Rock, estetik ve yenilikçi çözümleri ile fark yaratıyor.

    Sektöre sunduğu inovatif ürünlerle dikkat çeken Seramiksan, mimarlara ilham verecek yepyeni iki seri üretti. Dayanıklı ve fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra sahip oldukları farklı yüzey görünümleri ile mimar ve içmimarların hayal ettikleri mekanları tasarlamaları için özel olarak geliştirilen Terazzo ve Rock Serileri estetik ve şık mekanlar sunuyor.

     

    Soft Minimalist Bir Tasarım: Terazzo Serisi

    Terazzo trendine sade, cesur ve çağdaş bir yorum…16.yy’da İtalyan mermer ustaları tarafından Venedik’te bulunduğu tahmin edilen, tarihin en eski çevreci zemin kaplama ürünü terazzodan ilham alan seri, dekoratif yüzeyi ile dikkat çekiyor. Modern tasarımın vazgeçilmezi, soft minimalizmin bir örneği olan Terazzo Serisi, taneli yüzey dokusuyla sıcak ve aynı zamanda cesur bir tarza sahip yaşam alanları vaat ediyor. 60×120, 60×60 cm ebatlarında üretilen hem yerde hem duvarda kullanılan porselen karolar ticari alanlarda, trafiği yoğun yerlerde de rahatlıkla kullanılıyor. Hem mat hem semi-lappato alternatifleriyle farklı yüzey kullanım imkanı sağlıyor.

    Derinliğin Gücü: Rock Serisi

    Rock serisi ile derinliğin gücünü yeniden keşfedin… Dokunma hissi yaratan rölyefli yüzeyi ile tasarım ve dayanıklılığı birleştiren seri, iç mekandan dış mekana geçişi ile mimarların tasarımda önem verdiği bütünlük hissini yaratıyor.60×120 cm ebatı, kemik, gri ve antrasit olmak üzere üç farklı renk alternatifi bulunan Rock serisi, full body porselen yapısından gelen teknik porselen dayanıklılığı ile dış cephe kaplamalarının vazgeçilmezi olmaya aday. Serinin kaya yüzeyine benzer derin rölyefi ve yüzeyindeki granit ışıltıları güneş ile buluştuğunda parlayarak,yapıları cezbedici hale getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.