DOLAR 32,5984
EURO 34,8412
ALTIN 2493,308
BIST 9523,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seramiksan’dan yeni yıla özel göz alıcı seriler

    Seramiksan’dan yeni yıla özel göz alıcı seriler
    24.12.2018
    A+
    A-

    2019 için özel olarak tasarlanan Gris ve Lasa Serileri ile değişimi başlatın…

    Her yeni yıl yeni başlangıçlar, yeni kararlar, kurulan hayaller, yepyeni umutlar demektir… ‘’İyi Tasarım Herkesin Hakkı’’ mottosuyla benzersiz tasarımlara imza atan Seramiksan, yaşam alanlarını değiştirerek yeni bir yıla, yeni başlangıçlar yapmak isteyenlere özel tasarladığı yepyeni yer ve duvar karosu serileri ile mekanları değişime davet ediyor.

    2019 yılının öne çıkan dekorasyon trendlerinden olan mermeri, şık ve etkileyici tasarımlarla yeniden yorumlayan Seramiksan’ın Gris ve Lasa serileri ile mermerin gücünü yeniden keşfedin.30×60 cm rektifiyeli duvar karoları ile 50×50 cm sırlı porselen karoları bulunan Gris ve Lasa serileri, rektifiyeli üretilmesiyle de daha az derz aralığı (2mm), daha pürüzsüz ve düzgün döşeme avantajı sunuyor.

    Işıltılı yüzeyi ve uyumlu stili ile fark yaratan tasarıma sahip Lasa Serisi; İtalya’nın kuzeyinden çıkan Lasa mermerinden ilham alınarak tasarlandı. Yalın görünümüyle büyüleyen ve tüm incelikleri ortaya çıkaran kusursuz beyaz mermer görünümünü,akışkan siyah damarları ile tamamlayan seri, 30×60 cm ebadındaki rölyefi ve rölyefli motifiyle banyolara özgünlük katıyor.

    Mermer dokulu Gris Serisi, gri mermerin güzelliğini banyolara yansıtıyor. Açık gri ve koyu grinin harmanlandığı natürel renk tonlarına sahip seri, üç farklı geometrik motif seçeneğiyle, stil sahibi banyoların vazgeçilmezi olmaya aday.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.