DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seranit özgün ve farklı tasarımlarıyla UNICERA’da

    Seranit özgün ve farklı tasarımlarıyla UNICERA’da
    19.01.2018
    A+
    A-

    Farklı tasarımları ve kaliteli ürünleri ile sektörü her zaman yeniliklerle buluşturan Seranit, CNREXPO Fuar Merkezi’’nde 27 Şubat – 3 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Unicera fuarı 5. salonda yer alan, G13 no’lu, 900 metrekarelik standında; sektör temsilcileri, profesyonelleri ve ziyaretçileriyle bir araya geliyor.

    İnovatif ve çözüm üreten yaklaşımı ile sektörü her zaman yeniliklerle buluşturan Seranit,  “Tasarımda Yeni Bir Sayfa Aç” sloganı ile tarz ve stil odaklı lifestyle bir dergi konseptini yansıtacak. Seranit, en yeni ürün ve tasarımlarını alternatif yaşam ve kullanım alanlarından örneklerle birlikte sergileyip, farklı ihtiyaçlara yönelik, farklı çözümler sunacak.

    Koleksiyonda yer alan tüm ürünler, banyo, mutfak ve konut içi yaşam alanları, iş merkezi, alışveriş merkezi, teras, bahçe, avm, kamusal alanlar ve dış cephe gibi çok çeşitli kullanım olanağı sağlayan geniş bir kullanım yelpazesine sahip olacak.

    Daima Farklı, Daima Yeni

    Fuarda yeni ürünleri ile ön planda olacak olan Seranit, mermer, ahşap, beton, doğal taş ve küçük alanlar için mini ebatlı seriler konsepti ve 70×70,90×90 ve 40×120 cm gibi farklı ebatlarla sektör profesyonelleri ve müşterilerinin her türlü talebine çözüm sunuyor olacak.  Özellikle iddialı olduğu teknik porselen grubunda geniş yelpazeli bir portföyü  ziyaretçilere tanıtacak.

    Dış Cephede Seranit Güvencesi

    Tasarımdan uygulamanın son adımına kadar mühendisler, mimarlar, müteahhitler ve uygulamacılar ile birlikte çalışıp, projeye özel ve uzman ürünler ile hizmet veren Seranit; tamamlamış olduğu projelerden edindiği bilgi birikimini tecrübeli kadrosu ve uzman desteği ile sunuyor. Seranit Dış Cephe Sistemleri, enerji tasarrufu, konfor, küf oluşumunu engelleme ve onarım masraflarının azalması gibi binalara kazandırdığı bir çok yapısal faydanın yanında dış cephelere estetik ve prestij de katıyor.

    Detaylarda Mimari Çözümler

    İstenilen boyutta, tek kalıp olarak üretilen ve tek seferde monte edilebilen Seravista Porselen Merdiven Basamağı, dış mekanlarda rutubete, donmaya ve soğuğa karşı dayanıklılık gösteren Duostone Kompozit Köpük Karo, porselen ve seramik ürünleri ile tam uyumlu Yapı Kimyasalları ürünleri ile de Seranit; profesyonellere çözülmemiş detay noktalarına göre özel çözümler sunarken aynı zamanda mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor.

    Aquanit ile Banyolarda Bütünlük

    % 100 teknik porselen karo şartlarında üretilen ve porselen karonun tüm teknik özelliklerine sahip olan Aquanit Porselen Duş Karosu’yla, duş zemini de duvar ve yer ile birlikte banyo tasarımının bir parçası haline geliyor, kot farksız uygulanması banyolarda kesintisiz mekan hissi sağlanıyor. Dayanıklı, kaymaz ve kolay uygulaması ile Aquanit; yaşam alanları dışında hastane, otel, pansiyon, bakım evi, spor merkezi, plaj, spa, hamam, kaplıca gibi her türlü kapalı veya açık alanda duş zeminlerinde kullanılmaktadır.

    CNREXPO YEŞİLKÖY / Seranit – Salon No: 5, Stant No: G13  

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.