DOLAR 32,5297
EURO 34,9121
ALTIN 2440,175
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seren Erdoğan: Modada eskiye takılı kalma

    Seren Erdoğan: Modada eskiye takılı kalma
    26.01.2018
    A+
    A-

    Retro ve vintage modellerle yapılan tasarımları değerlendiren Moda Tasarımcısı Seren Erdoğan, eskiye takılı kalınmaması gerektiğini söyledi.

    Moda tasarımcılarının sık sık başvurduğu vintage desenlere saygı duyduğunu söyleyen genç moda tasarımcısı Seren Erdoğan, “Retro ve vintage modeller önümüze tekrar tekrar çıksa da ben bu tarz tasarımları seviyorum. Bu konseptte çalışan tasarımcılara saygı duyuyorum. Ama ben eskiye takılı kalmıyorum” dedi. Kendi tasarım çalışmalarında daha modernize figürler kullandığını belirten Erdoğan, tasarımlarını oluştururken özgüveni yüksek kadınları ilham kaynağı aldığını söyledi. Retro tasarım çalışmaları yaparak eskiye dönmek istemediğini açıklayan genç tasarımcı, modanın ilerlemesi için daha modernize çalışmalara ihtiyaç olduğunu söyledi.

    “Favori Rengim Siyah”

    Modanın renkli dünyasında en sevdiği rengin siyah olduğunu söyleyen Seren Erdoğan, “Bütün kıyafetlerim siyah ve siyah giydiğim her parça benim vazgeçilmezim. Tasarımlarımda ağırlıklı olarak siyaha yer versem de birçok renkli ve ışıltılı parçalar koleksiyonlarımda yer alıyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.