DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sertab’ın Müzikali’ UNIQ Hall’de

    Sertab’ın Müzikali’ UNIQ Hall’de
    10.11.2017
    A+
    A-

    Sertab Erener, sanat hayatının 25.yılını çok özel bir müzikalle taçlandırıyor: ‘Sertab’ın Müzikali’ 21 Aralık’ta UNIQ Hall’de başlıyor…

    UNIQ Hall, bu sezon çok özel bir müzikale ev sahipliği yapıyor: ‘Sertab’ın Müzikali’.

    Sanat hayatının 25. yılında muhteşem bir müzikalle hayranlarının karşısına geçecek olan Sertab Erener, şarkılarının hikayelerini dansla buluşturmaya hazırlanıyor.

    Bir süredir birlikte çalıştığı Beyhan Murphy’nin koreografi ve sahne yönetimiyle profesyonel dansçılar eşliğinde dinamik bir müzikal gösteriyle şarkılarını seslendirecek olan Erener, 120 dakikalık bir şova imza atacak. Bu özel gece için Belma Özdemir’e çok özel kostümler hazırlatan Erener, uzun süredir hayalini kurduğu müzikalle nostalji dolu bir gece yaşatacak.

    İki bölümden oluşan müzikal; sanatçının ilk albümü ‘Sakin Ol’dan parçaları ile başlayacak ve kronolojik sıralamayla en vurucu parçaları ile devam edecek.

    Sezon boyunca her ay UNIQ Hall’de izleyiciyle buluşacak olan müzikalin biletlerine Biletix’ten ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.