DOLAR 32,5243
EURO 34,8011
ALTIN 2430,032
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sertex’den yeni nesil ürünler

    Sertex’den yeni nesil ürünler
    14.05.2018
    A+
    A-

    Dünya’nın ve Türkiye’nin süet ve kumaşta lider üreticileri arasında yer alan markası Sertex, çevreci, sürdürülebilir, dayanıklı ve en son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği özel ürünlerini takipçilerinin beğenisine sundu.

     1981 yılından bugüne Suedser’in döşemelik sektörüne tam kapasite olarak hizmet veren markası Sertex, yeni nesil ürünleriyle sektöre farklı bir bakış açısıyla baktığını kanıtlıyor.

    Sertex, son teknoloji uygun olarak tasarladığı Golden, Kansas, Tender ve Bronzing gibi yeni ürünleriyle sektöre yön verdiğini kanıtlıyor. İpeksi tuşeli, doğal keten görünüm ve ışıltılı desenleriyle perdelik ve döşemelik alanlarında evinize zenginlik katacak bir seri olan Golden, kolay temizleme özelliği sayesinde kullanıcısını rahatlık ve konforla buluşturuyor. İpeksi dokunuşu, doğadan aldığı deri desenleri ve esnekliğiyle modern koltuk gruplarındaki tüm kaplamalar için mükemmel bir uyum sağlayan Kansas ise tüm yaşam alanlarında rahatlıkla kombinlenebiliyor. Yüksek teknolojiyi Tender’e kodlayan Sertex, örme kumaş üzerine yapılan farklı desen efektleriyle birçok alternatifi bulunan Bronzing’le de klasikten moderne her zevke hitap eden tasarımlar sunuyor.

    Paraşüt kumaşı kadar dayanıklı

    Ayrıca Sertex, döşemelik kumaşlarını sert rüzgarın yarattığı sürtünmeden kaynaklanan yüksek basınca karşı dayanım sağlayan paraşüt kumaşının hammaddesi olan elyaf liflerinden üretiyor.  Kumaş yüzeyinde oluşan çay, kahve, mürekkep ve yağ lekeleri sadece su ve bez ile kolayca temizlenirken kumaşlar; kendi doğasından gelen flok tuşesiyle her dokunuşta yumuşaklığını kullanıcısına hissettiriyor. Sertex mühendisleri tarafından geliştirilen kumaşlar, yağ ve sıvıların kumaşa nüfuz etmesini engelliyor ve sıvaların ve iz bırakmadan temizlenmesine olanak tanıyor.  Kumaşlara kazandırılan Anti-Microbial özellik sayesinde de mikropların yaşaması ve çoğalması engelleniyor.

    Yüzde 100 müşteri memnuniyeti için Sertex…

    Öte yandan zamanın değerli olduğunun farkındalığıyla Sertex, müşterileri için ekspres hizmeti sunuyor. Türkiye’nin pek çok noktasında kurduğu Express Hizmet ağıyla Express ürünlerini depolarında hazır tutan Sertex, sisteme düşen siparişleri 48 saat içinde istenen adrese teslim ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.