DOLAR 32,5383
EURO 34,8992
ALTIN 2429,813
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevdiklerinize Bosch ile “keyif” hediye edin

    Sevdiklerinize Bosch ile “keyif” hediye edin
    30.01.2018
    A+
    A-

    Bosch Ev Aletleri’nin CreationLine Serisi mutfak makineleri ile hazırlanan harika lezzetlere eşlik eden Bosch kahve makinesinde yapılmış bir fincan kahve ile artık her gün ayrı bir keyif. Sevgililer gününde sevdiklerinizi farklı renk seçeneklerine sahip Bosch ürünleriyle keyiflendirin.

    Bosch’un çok amaçlı mutfak makinesi CreationLine Serisi MUM ile keyifli ve aşk dolu lezzetler hazırlamak çok kolay. Kurabiye hazırlama setlerinden miksere uzanan geniş fonksiyonlara sahip mutfak makineleriyle size sadece bir sonraki kahve keyfine hangi lezzetin eşlik edeceğine karar vermek kalıyor. Aşkın rengi kırmızı gövdeye sahip MUM58720 ya da diğer renk alternatifleri olan vanilya beji MUM58920, mint yeşili MUM58020, toz pembe MUM58K20 seçeneklerinin tümü 1000 watt gücüyle pişirmeyi hayal ettiğiniz birçok hamur işini ya da tatlıyı kolay ve hızlı bir şekilde hazırlamanıza olanak sağlıyor.

    Dinamik üç boyutlu karıştırma sistemi Multi Motion Drive sayesinde ürünün yoğurma uçları, kullanıcıları hiç yormadan kabın her köşesine kolayca ulaşıyor. Böylece tüm malzemeler homojen bir şekilde karışıyor ve tam kıvamında karışımlar elde edilebiliyor. Mutfak makinesinin 3 değişik pozisyonda çalışabilen motorlu kolu ve isteğe bağlı olarak temin edilebilecek 50’den fazla aksesuarıyla sınırsız tarif seçeneği sunuyor. 3,9 litre kapasiteli geniş paslanmaz çelik karıştırma kabı bulunan mutfak makineleriyle tam kıvamında kabaran kekler, ağızda dağılan aşk dolu lezzetli kurabiyeler hazırlamak çok kolay. 7 hız ayarı, 3 farklı kalınlıkta doğrama diski ile çok pratik bir kullanım sunan CreationLine serisi, yoğurma, çırpma ve karıştırma uçları ve 1,25 litrelik mikser aparatıyla çok fonksiyonlu bir kullanım sunuyor.

    Bosch Ev Aletleri’ keyfinize eşlik edecek kahveyi hazırlamak için ise yine aşkın rengi kırmızı antrasit TKA6A044 kahve makinesini öneriyor. 1200 watt gücünde, 10-15 fincan kapasitesindeki 1,25 litrelik cam sürahiye sahip kahve makinesinin diğer renk alternatifi olan TK6A043 modelinin rengi ise siyahtır. Damak zevkine en uygun kahve için aroma seçeneği bulunan kahve makinelerinde 20, 40 ya da 60 dakika için otomatik kapanma fonksiyonu da bulunuyor. “Drip-stop” damlama emniyetine sahip olan ürün, 3’lü kolay kireç temizleme özelliğine sahip ve sürahinin geniş açılan ağzı sayesinde de kolay temizleme olanağı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.