DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevdiklerinizi Güldemet’in gülleri ile şımartın

    Sevdiklerinizi Güldemet’in gülleri ile şımartın
    28.06.2017
    A+
    A-

    “Hayat Gül’ünce Güzel” sloganıyla online çiçek gönderimine farklı bir soluk getiren Güldemet, farklı tarz ve özellik arayanların adresi. Yurt dışından tedarik edilen birinci sınıf Ekvator güller, her zevke uygun üç çeşit ahşap sandıkla kombinlenerek, hediyelere değerli bir form kazandırıyor.
    Özel kadife, deri ve ahşap sandıklarla istenilen renkte gülleri bir araya getiren Güldemet, çiçek gönderimine farklı soluk getiriyor. Yurt dışından tedarik edilen birinci sınıf Ekvator gülleri ile hazırlanan sandıklar hediye alternatifi arayan kişilerin kurtarıcısı oluyor.
    Marifetli ellerden özel ahşap sandık
    Usta eller tarafından özenle hazırlanan ahşap sandıklar, şık tasarımları ile dikkat çekiyor. Birinci sınıf işçilikle akçaağaç, ceviz ve maun ahşaptan üretilen Güldemet sandıklar, boyutları ile de göz dolduruyor. Güldemet’in ahşap sandıklara ek olarak kadife ve deri seçenekleri de bulunuyor.
    Sevdiklerinize akçaağaç, ceviz ve maun ahşaptan üretilen Güldemet sandıklarda gül göndererek, onların yüzünde içten bir gülümseme yaratabilir, yanına ekleyebileceğiniz çikolata, oyuncak, yüzük ve mum gibi hediyeler ile onları şaşırtabilirsiniz.
    En taze güller ve yüksek kalitede hediyeler, sevdikleriniz için Güldemet tarafından özenle hazırlanıyor, size ise sadece zevkinize uygun sandığı ve güllerin rengini seçmek kalıyor! Özel ekibi ile teslimat gerçekleştiren Güldemet’te, tüm Türkiye’ye ücretsiz kargo fırsatı da var.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.