DOLAR 32,5383
EURO 34,8992
ALTIN 2429,813
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seven Knights 4. yıldönümünü Kris’in Mitik Kudretlenmesiyle kutluyor

    Seven Knights 4. yıldönümünü Kris’in Mitik Kudretlenmesiyle kutluyor
    01.11.2019
    A+
    A-

    Netmarble, popüler mobil RPG oyunu Seven Knights’ın 4’üncü yılını özel bir güncellemeyle kutluyor. Kahraman Kris’e Mitik Kudretlendirme kazandıran güncelleme, yeni kahraman Freyja’yı da oyuncularla tanıştırıyor.

    Netmarble, mobil RPG’si Seven Knights’ın 4’üncü yıldönümünü kutlarken Kris için yeni Mitik Kudretlendirmeyi ve daha birçok değişikliği oyunculara sunuyor.

    Kris’in kudreti en üst seviyeye çıkıyor

    Mitik Kudretlendirme, kudretlendirmenin en üst seviyesidir ve Mitik Kudretlenmiş bir kahraman yeni bir yetenek ve görünüm kazanır. Kris, Mitik Kudretlendirmenin avantajından artık faydalanabiliyor ve aynı zamanda Yedi Şövalye’nin yeni lideri oluyor.

    Semavi Muhafızlar’ın lideri Freyja geliyor

    Bu güncellemeyle yeni kahraman ‘Freyja’ da oyuna katılıyor. Freyja, Semavi Muhafızlar’ın lideri ve kudretli yeteneklerle donanmış bir karakter.

    Eşyalar da Mitik Kudretlendirme alabilecek

    4’üncü yıldönümü güncellemesiyle birlikte Seven Knights’ta savaşlar yetenek merkezli bir halden artık karakter değerleri üzerine kurulu bir hale geliyor. Eşyalara da Mitik Kudretlendirme getiriliyor. Maksimum seviyeye çıkmış eşyalar Mitik Kudretlendirmeye açık olacak.

    Netmarble, Seven Knights’ın 4’üncü yıldönümünü kutlama etkinlikleriyle taçlandırıyor. Katılım etkinliğinin yanı sıra birçok ödül oyuncuları bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.