DOLAR 32,5694
EURO 34,9264
ALTIN 2424,47
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seven Knights’a yeni kahraman Ingrid eklendi

    Seven Knights’a yeni kahraman Ingrid eklendi
    14.12.2017
    A+
    A-

    Netmarble Games mobil RPG oyunu Seven Knights’a yeni karakter Ingrid’in eklediğini açıkladı. Spike ve Lania arasındaki savaşın kurbanlarından biri olan Ingrid eşsiz yeteneklere sahip. Ayrıca oyunda maskot satışları kolaylaşırken kahramanları güçlendirmek için pek çok etkinlik hazırlandı.

    Ingrid, Spike ve Lania arasındaki savaşta ailesini ve dostlarını kaybetti. Bu yüzden intikam almak için Spike’ı arıyor. Ingrid’in kanatma yeteneği geçmişte başından geçen olaylardan geliyor. Ingrid kanayan bir hedefe saldırdığında, tüm düşmanlar ek hasar alıyor. Bu nedenle oyun içinde oldukça stratejik öneme sahip bir karakterdir.

    Maskot satmak kolaylaştı

    Yeni güncellemeyle birlikte Seven Knights oyununda tüm maskotları aynı anda satmak için çeşitli kolaylıklar eklendi. Geliştiriciler, oyuncuların talep ve isteklerine büyük önem veriyor ve bu doğrultuda değişiklikleri oyuna eklediler. Ayrıca macera sırasında alınan eşyalar ile diğer eşyaları takas etme sistemi de oyuna eklendi.

    Bu güncellemenin kutlaması kapsamında, Seven Knights oyuncular için çok sayıda etkinlik hazırladı. Oyuncular bu etkinliklerde kahramanlarını güçlendirebilir ve indirimli anahtarlar alabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.