DOLAR 32,3288
EURO 35,0679
ALTIN 2299,962
BIST 9002,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seven Knights’ın 2. yıl dönümünde yeni karakter Amelia oyuna eklendi

    Seven Knights’ın 2. yıl dönümünde yeni karakter Amelia oyuna eklendi
    16.10.2017
    A+
    A-

    Mobil RPG Seven Knights oyununun 2’nci yıl dönümü kutlamalarına özel olarak yeni kahraman Amelia oyuna katılırken, Asya Bölgesi ve dünya genelindeki sunucularındaki oyuncular artık Çok Boyutlu Arena’daki savaşlara katılabilecek. Ayrıca Netmarble her gün hediye olarak 19 özel kahraman ve 2 bin yakut dağıtacak.

    Netmarble Games, mobil RPG Seven Knights’ın 2. yıl dönümü şerefine, oyuna geçtiğimiz bir hafta bir güncelleme ve etkinlik geldiğini bugün duyurdu. Seven Knights Amelia adlı yeni bir özel kahramanı oyuna ekledi. Diğer tüm kahramanlardan farklı ve eşsiz bir görünüme sahip olan Amelia’nın bu dünyaya büyü yoluyla girdiği biliniyor.

    Amelia’nın etkili gücü

    Amelia güçlü hayatta kalma yeteneklerine sahip olduğu gibi, büyü türü müttefiklerle bir araya geldiğinde etkileyici özellikler de sunuyor. Kudretli Amelia, delici etkisiyle çeşitli oyun içi içeriklerde oyuncuların çok işine yarayabilir.

    Çok Boyutlu Arena’yı deneyin

    Ayrıca, Asya ve dünya sunucularından oyuncuların birbirleriyle savaşabileceği Çok Boyutlu Arena da oyuna eklendi. Bu arenada oyuncular kendileri savaşabilecekler. Ayrıca, karakterlerin sezon ve sınıflarına göre savaşa katılması yasak olan kahramanlara da önceden göz atmaları öneriliyor.

    19 kahraman ve 2000 Yakut hediye

    Seven Knights’ın 2’nci yılını kutlamak için Netmarble 14 Ekim ve 1 Aralık 2017 tarihleri arasında bir 2. Yıl Dönümü Giriş Etkinliği düzenleyerek, her gün oyuna giriş yapan tüm oyunculara özel kahraman ve yakut hediye ediyor. Etkinliğe katılan oyuncular ücretsiz olarak Yedi Şövalye, Dört Lord, Eskilerin Dört Lordu ve Amelia da dahil olmak üzere dört Gizlenmiş Usta gibi toplam 19 kahraman ve 2 bin yakut elde edebilecek.

    Bunlara ek olarak Netmarble, yeni eklenen oyuncu seviye ödüllerinin de zengin ödüller sayesinde oynanışa yardımcı olmasını bekliyor. 20. seviyeye ulaşana kadar olan bu ödüller arasında 6 yıldız Yedi Şövalye ve 1000 yakut bulunuyor. Üstelik, yeni ve oyuna geri dönen Seven Knights oyuncuları altın düşme oranındaki artış ve süper güçlendirme oranından yararlanabilecek.

    Dünya çapında son derece popüler olan Seven Knights, 500’ün üzerinde farklı karakter biriktirip geliştirerek eğlenebileceğiniz sıra tabanlı mobil bir RPG’dir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.