DOLAR 32,5658
EURO 34,7641
ALTIN 2492,834
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seven Knights’ın yeni kahramanı Orca ile tanışın

    03.09.2019
    A+
    A-

    Seven Knights’ın güncellemesi ile oyuna katılan yeni kahraman Orca şerefine ödüllü etkinlikler düzenleniyor ve oyuncuların ödül alması daha kolaylaşıyor.

    Netmarble, bugün mobil rol yapma oyunu Seven Knights’a yeni kahraman Orca’nın katıldığını duyurdu.

    Mitik Kudretlendirme kullanabilen Orca

    Orca, Pentagon grubuna mensup bir kahraman ve bu kahraman ile Mitik Kudretlendirme kullanılabiliyor. Yeni kahramanın gelişini kutlamak adına oyuncular özel zindan ve maceradan Pentagon Nişanı toplayıp, bu nişanları kullanarak, Pentagon kahramanları elde edebilecek.

    Ödül almak daha kolay

    Güncellemeyle birlikte, Seven Knights’ta, Mercure’nin Kara Büyü Laboratuvarında da bazı değişiklikler yapıldı. Oyuncular, almak istedikleri ödülü seçip, gerekli puanı topladıktan sonra seçtikleri ödülü alabilecek. Diğer bir deyişle, Seven Knights’ta ödül almak artık çok daha kolay.

    ImageNetmarble, güncellemeyi kutlamak adına, oyunda kutlama etkinlikleri de düzenliyor. 2 hafta boyunca, oyuncular, sadece oyuna giriş yaparak, üç 6-yıldız Yağma Eşyası Seçici, 400 Anahtar ve tam tamına bir milyon altın kazanabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.