DOLAR 32,5537
EURO 34,762
ALTIN 2496,202
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü hediyesinin adresi Koton

    29.01.2018
    A+
    A-

    Koton, Sevgililer Günü’ne özel hediye alternatifleriyle kadınların kalbine dokunuyor. Parfümden, özel tasarımlara, iç giyimden, aksesuara kadar en zengin hediye seçenekleri Koton’da yer alıyor.

    Koton, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel en yeni ve en moda hediye seçeneklerini sunuyor. 2017-2018 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu sezonun en trend tasarımlarını bir araya getirirken, Koton aksesuar koleksiyonunda sıcacık atkı, bere, eldiven alternatifleri ve Koton Beauty Koleksiyonu’nda en etkileyici parfüm çeşitleri yer alıyor. Sevgililer Günü’nde özel tasarım bir elbise hediye etmek isteyenlerin adresi ise Dillek Hanif ve Zeynep Tosun tasarımlarının yer aldığı Koton Partywear Koleksiyonu oluyor. Koton, Sevgililer Günü’nü ‘Sen Kalp Ben’ mesajıyla kutluyor.

    Özel Tasarım Şıklığı

    Koton Partywear Koleksiyonu, Dilek Hanif for Koton ve Zeynep Tosun for Koton koleksiyonlarıyla özel tasarım şıklığını sunuyor. Gecenin konseptine göre farklı tasarım seçenekleri sunan Koton Partywear Koleksiyonu, sevgiliye alınacak en özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

    Siyahın büyüsünü taşıyan Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu romantik bir akşam yemeği öncesinde sevgiliye hediye edilecek en asil tasarımlardan oluşurken Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu eğlenceli bir Sevgililer Günü kutlamasına eşlik ediyor.

    Pembe Gece

    Koton Lingerie Koleksiyonu, 14 Şubat’a özel tasarımlarıyla pembenin tüm tonlarına değiniyor. Sevgililer Günü temalı iç giyim ve ev giyim koleksiyonlarında, aşkı anlatan sözler ve figürler yer alıyor. Blush ve toz pembeden oluşan tasarımlarda dantel ve tül kullanımları da dikkat çekiyor. Koleksiyonda metalik yazılar ve incilerle zenginleştirilmiş tişörtler ön plana çıkıyor.

    Sevgililer Günü’ne Özel

    Koton, Sevgililer Günü’ne özel tişört modelleriyle günlük giyim stili ve özel gün şıklığını bir araya getiriyor. 14 Şubat için hazırlanan tişörtlerde aşkı ifade eden sözler ve figürler kullanılıyor. Koton Sevgililer Günü tişörtleri tüm genç kadınları mutlu edecek hediye alternatiflerini oluşturuyor.

    Kırmızının Gücü

    Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu sezonun öne çıkan tasarımlarıyla Sevgililer Günü’ndeki en iddialı hediye seçeneklerini sunuyor. Koleksiyonda yer alan ve kış sezonunun en çok tercih edilen parçalarından biri olan kırmızı kaban tasarımı en moda ve en sıcak hediye önerileri arasında yer alıyor.

    Sevgililer Günü’nün Kokusu

    Koton’un en sevilen parfümleri Pink Crystal ve Candy Crystal ile gizem ve tutkunun buluşma noktasını temsil eden Black Lust, en etkileyici hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Armut, taze çiğli gül, ylang ylang ve misk koku aromalarını bir araya getiren Candy Crystal kadınların içini çiçek, meyve karışımı kokularla iyimserlik ve neşeyle dolduruyor. Çarkıfelek, şakayık ve çam kokularını harmanlayan Pink Crystal ise mor meyveler, orkide ve vanilyanın da yer aldığı kokusuyla kadınların ruhuna dokunuyor. ‘Kokunu yeniden keşfet’ mesajıyla parfüm dünyasında güçlü bir yere sahip olan Black Lust ise içerdiği bergamot ve limon notaları ile ferah, yasemin, sedir ağacı ve vetiver notaları ile dengeleyici, şeker, vanilya ve misk notaları ile de tatlı-sert bir etki yaratıyor.

    Sıcacık Hediyeler

    Koton Aksesuar Koleksiyonu, senenin en soğuk aylarından biri olan Şubat ayına denk gelen Sevgililer Günü’nde sıcacık hediye seçeneklerini sunuyor. Farklı konseptlerde sezona sunulan Koton Aksesuar Koleksiyonu’nda trend detayları dikkat çekiyor. Atkı, bere ve eldiven tasarımlarının sezonun öne çıkan detaylarıyla buluşturulduğu Koton Aksesuar Koleksiyonu’nda pelüş kürkler, metalik detaylarla buluşan tasarımlar ve doğadan ilham alarak hazırlanan bijüteri koleksiyonu da bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.